Nem fredags middag

Tips til “ulvetimen”

DSC_0348Vi kender det alle… Vores børn er dødtrætte når de kommer fra institutionen. Konrad er mere træt end normalt, da han åbenbart ikke kan sove lur mere i vuggestuen. Så når han kommer hjem, er han bare så udmattet. I stedet for at sætte ham med tv eller Ipaden, har jeg besluttet at “ulvetimen” bruges på at lave mad. Fra klokken 17 går vi i gang med maden. Konrad og jeg starter med grøntsagerne. Han får altid lov at smage, og få et par stænger gulerødder, eller hvad vi nu laver. Derefter hjælper han mig, med alt hvad han kan. Han får lov at røre, tage skrald af, eller komme salt i maden. Han elsker det, og han får lidt energi af grøntsagerne. Så behøver jeg heller ikke stresse over at han ikke vil spise sine grøntsager når der er kød og pasta. Har I andre god tips til ulvetimen?

DSC_0347

2 kommentarer

  • Vi har altid kvalt ungernes glubende appetit fra kl. 16 med grøntsager. Agurk, peber, gulerødder – whatever. De er nu 5 og 6 år og kan spise en ordentlig skudefuld. Så gør det bare ikke så meget om der kun ryger 3 frikadeller ned til aftensmad. Synes også madlavning, lægge tøj sammen og andre stille sysler er hyggelige i ulvetimen. Sammen med læse bøger, spil og selvfølgelig også ipad/tv. Tidligere gik én af os gerne med ungerne på legepladsen mens den anden lavede mad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aniika

    Er vild med jeres fliser! Dem kan man da kun blive glad i låget af

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem fredags middag