Så trodser vi snestormen

Om at lytte lidt til kroppen

IMG_4133 - KopiJeg elsker mig job, jeg elsker eventyret, jeg elsker mine søde kollegaer, jeg elsker mine fridage, og jeg elsker at give en god oplevelse til passagerne. Jeg elsker ikke jetlag…. 5 New York ture på lidt over en måned, har sat sine spor. Jeg kunne intet i går, altså andet end at hygge med mine drenge. Jeg kan virkelig heller ikke tage mig sammen i dag, hvilket resulterede i at Konrad og jeg lå og puttede til efter 8, og brugte 2 timer på at spise morgenmad og læse bøger. Nu har jeg afleveret ham, en time for sent i vuggestuen, og har ca 50 mails jeg skal svare på, jeg vil også virkelig gerne træne, men selv efter 4 store latter, er jeg helt energi forladt… Åh send energi min vej…. Det er dage som denne, hvor jeg bliver nød til at lytte på min krop, og bare give efter. Jeg tager det stille og roligt, og så prøver jeg at komme op til overfladen igen, men at stresse kroppen, er aldrig godt! Selvom man ikke har jetlag, så tror jeg det er noget af det vigtigste, at lytte til hvordan man egentlig har det. Jeg vil alligevel ikke få noget ud af at gå til træning, så jeg går en lang tur med Cookie i stedet. Så må mails, være mails, og inden jeg ved af det, er jeg fyldt med energi igen… Jeg tager et skridt af gangen. Nu vil jeg tænde lys, læse dagens avis og mit nye Bo bedre og se hvad dagen bringer. Rigtig god dag til jer…

 

1 kommentar

  • Dejligt indlæg Mette! Vi har alle tider med manglende energi og det er også altid min taktik at trække vejret ned i maven, fokus på dagens næste opgave, én ting af gangen og så går det nok. Ikke noget med at tænke for langt frem når overskuddet er lavt. Du er sej og din positive energi er snart tilbage! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så trodser vi snestormen