Et "tigerspring" er forbi- en ny tid i vente...

Nyt fra stormen i New York

IMG_4602.JPG
Lige en Update fra livet i luften. Piloterne sagde til os, at de havde en god og en dårlig nyhed… Den gode var at vi kunne lande i NY. Den dårlige var, at vi ikke når længere end lufthavnen. Da vi endelig landede, fik jeg overtalt vores chauffør, til at stoppe ved en tank. Vi løb alle ind og købte hvad det var tilbage af nødforsyninger. Folk går amok her… Ingen må gå udenfor en dør, og der er bøder til alle der prøver. De har hamstret alt, og tror det er verdens undergang… Jeg tager det som det kommer. Lige nu ligger jeg med Netflix, og lytter på stormen. Alle fly et aflyst i dag, og i morgen indtil middag, men fordi vi bor i lufthavnen, regner de med vi kommer til København i morgen. Jeg tvivler- men håber selvfølgelig. Jeg er spændt på hvad natten bringer- en stewardesses liv er aldrig kedeligt. Ps. har købt en suppe som skal laves i Microovnen, men har ingen!!! Det bliver lange 24 timer, (indsæt her emoji abe, der holder sig for øjenene)… Godnat fra stormen i New York…

3 kommentarer

 • Marie

  What får man bøder, hvis man bevæger sig udenfor en dør her i staten? Befinder mig selv i New York City, men har godt nok ikke hørt om bøder… Det virker også meget stille udenfor lige nu! Måske stormen er stoppet? :-O (JEG HÅBER DET!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jaaaa det siger de i tv. Alle der går ud efter kl 23 får bøder:( ja syntes også lige der var stille, håber ikke det bliver så slemt… Håber du får en god nat:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Det har jeg slet ikke hørt. Har blot hørt at hvis folk kører ud efter 23 (medmindre det er sneryddere osv.), at de får en bøde.
   Be safe !!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et "tigerspring" er forbi- en ny tid i vente...