Pop-up madskole: Lav din egen frokost

Glædelig fredag…

bil k og mHurra nu er det næsten weekend… Jeg har taget mig sammen og trænet for anden gang denne uge (læs jeg er meget stolt). Det var nødvendigt da jeg faldt i ostepopsfælden i går aftes, så i stedet for at give op, tog jeg mig sammen, i strid kuling og regn vel at mærke og kom op og træne. Nu sidder jeg og spiser en sund kyllingsalat, og skal til frisøren med min mor, så jeg kan blive lidt weekend lækker. Det er startet som en intet mindre end fantastisk dag, og nu krydser jeg bare alt for at taget holder til stormen i aften, åhhhh glæden ved at være husejer. Nu vil jeg bare ønske jer en fantastisk weekend:) Vores skal gå med hygge, bøger, Konrads nye legekøkken og en masse pandekager (selvfølgelig ikke til sunde mor;).

billede k

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pop-up madskole: Lav din egen frokost