Vil I med?

Et “tigerspring” er forbi- en ny tid i vente…

DSC_0674Alle der har små børn, kender “tigerspringene”… Det er så hårdt, når de små, går igennem en periode hvor de slet ikke kan fungere. Men lige så synd det er for de små, lige så hårdt er det for de voksne. Konrad har som tidligere fortalt, lige haft en meget hård periode. Det har ikke været nemt for nogle af os. Men alt det hårde får heldigvis en ende, og jeg er så glad, for at kunne fortælle, at Konrad endelig er sit dejlige, søde, milde, skønne jeg. Han sover endelig igen, og kommer ind til os ved en sekstiden. Når han ligger i mine arme, nusser han mig på kinden og siger “Nåååååååå, søde mor”, det kan ingen mor da stå for, og alt hvad der har været hårdt, den sidste tid er nu glemt. Konrad din lille skinke, du kan være sådan en bandit, men der er ingen eller intet i verden som dig… Jeg ELSKER dig, og du ved hvor højt…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil I med?