Hello internet

Vores ferie i julen

For snart to måneder siden begyndte jeg at lede efter rejser. Vi trænger alle sammen til ferie og varme. Jeg har mulighed for at få billige billetter gennem mit arbejde, men usikkerheden er kæmpe stor. Vi komme kun med flyet hvis der er plads, og sådan har jeg ikke lyst til at rejse med et lille barn. Så på denne ferie var det vigtigt for mig at booke en ferie, vi kunne se frem til, som gik på et godt tidspunkt på dagen (selvfølgelig med et SAS fly), som tog os til varme, og som ikke havde for lang flyvetid. Turen til det oplagte Thailand var pga rejsetiden ikke en mulighed, jeg havde ikke lyst til at flyve så lang for en uge. Jeg har søgt på rejser ALLE STEDER på nettet, og føler endelig jeg har fundet det perfekte sted. Jeg har fundet vores rejse hos Apollo rejser, som jeg har fået anbefalet af flere der har rejst med børn, og jeg kan slet ikke vente… Her er lidt billeder fra hotellet

Når jeg fortæller mine veninder om det, er de ved at falde om… Hvem havde troet jeg skulle bestille en charterferie med All Inclusive???? Der sker bare noget når man bliver en børnefamilie, og så er der bare nogle andre ting der er vigtige. Vi kunne for samme pris være kommet til Thailand, og have spist lækker thai mad på stranden, men Konrad er bare vigtigere nu, og dette bliver en børneferie der er helt i hans ånd. Vi kan bare slappe af på det skønne hotel, og så er jeg sikker på vi kommer til Thailand igen senere. Det er jo trods alt der Konrad gik fra at være en tanke til virkelighed…

Turen går til Tenerife, hvor jeg aldrig har været før, så hvis nogle af jer har gode børnetips hører jeg gerne fra jer. Jeg glæder mig bare så meget til ferie, og det bedste af det hele er at der kun er et par dage til….

11 kommentarer

 • Lina

  Glæd dig! Tenerife er en fantastisk ø. Især hvis man gider køre lidt rundt og se på den, i stedet for kun at være nede i turistdelen sydpå 🙂
  Jeg kan anbefale at I tager Konrad med i Loro Parque, som er en stor dyrepark med show med bla. delfiner og spækhuggere – det vælter med aktiviteter for børn der. Jeg tror også apollo arrangerer ture derop, medmindre i lejer en bil. Den hyggeligste by på hele Tenerife må nok være den gamle kanariske by, Puerto de la Cruz, som ligger ca. en times kørsel fra Playa de las Americas. Nordsiden er øen er utrolig grøn og frodig, sammenlignet med sydpå – og er virkelig et “must” at se på Tenerife. Hvis I skal på stranden vil jeg anbefale at I i stedet for at vælge strandene som ligger ved Playa de las Americas, vælger at følge strandpromenaden længere op af kysten, til man komme de til områder som hedder “Playa Fanabe”/Costa adeje og “El duque” De to områder er meget hyggeligere og smukkere, og fyldt med en masse gode resteuranter. Der er ikke så meget tivoli og turisthelvede ved det område, og de har nogle gode børnevenlige strande.
  Nyd det! Jeg skal selv til Tenerife og holde jul, men vi skal være oppe nordpå i Puerto de la Cruz 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emma

   Ååååååhhh, det KNUSER mit hjerte når mødre anbefaler spækhugger og delfinshows. Det er SÅ forfærdeligt at støtte at bagmænd tjener penge på at holde så store og intelligente dyr i fangenskab. SeaWorld er ligeledes helvede på jorden og vi danskere burde være så oplyste at vi ikke lærer vores børn at det er ok. Hvis man har mod på det, vil jeg kraftigt anbefale at man ser CNN dokumentaren ‘Blackfish’ på Netflix eller på nettet og jeg lover at man sidder med tårer i øjnene!!!!! De skiller mor og børn ad og dyrene græder og kalder på deres familier dag og nat mens bagmænd tjener penge på denne ondskab – DISGUSTING!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Jeg har set dokumentaren, og ja det er forfærdeligt hvad de gør ved dyrene. Ikke desto mindre synes jeg stadigvæk at hele parken og resten af konceptet er fantastisk, især hvis man gerne vil give ens lille søn en på opleveren. Man kan jo fravælge spækhuggershowet (gjorde jeg da jeg var der)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emma

   Det kaldes desværre at “lukke øjnene” for ondskaben for man støtter naturligvis stadigvæk ‘parken’ og bagmændene når man lægger penge i kassen. Personligt synes jeg ikke det er okay at lære ens børn at det er naturligt med store og kloge og SOCIALE dyr i fangenskab. Så hellere tage på en tur i det fri med en whale watching eller dolphin boat og se de hele familier samlet – det kan man gøre MANGE steder i verden. Vi er selv vokset op med Free Willy filmene og det er alt for nemt at lukke øjnene for virkeligheden fordi vi bliver overbevist om at det er okay fordi vores børn “lærer” om dyrene og at “dyrene har det godt”. Vestlige turister er de mest oplyste og vi bliver nødt til at agere herefter…….. Små skridt mod en bedre verden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Kære Lina

   Tusinde tak for dine skønne tips, Konrad elsker dyr, så hvis han kan se en løve bliver han lykkelig. Er vild med dine tips om områder der ikke er fyldt af turister. Det er noget af det eneste jeg frygter ved denne tur, men man kan jo lave rejsen som man selv ønsker, og vi vil gerne lidt væk fra turisthelvede, selvom Konrad sikkert også gerne vil køre i den samme Postmand Per bil de har over alt i verden;) Håber også du får en dejlig tur til jul:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lina

   Det er jeg glad for at høre! 🙂
   Jeg har boet både på syd- og norddelen flere gange, og ja der er meget turistet nede sydpå, men til gengæld har man som regel solskin! Det tager også kun 1 time på deres gode motorvejssystem, og så er du på den anden side af øen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Mette 🙂
  Tenerife er fantastisk. Jeg har boet og arbejdet der som guide i 4,5 måneder.
  Så hvis du har spørgsmål, brug for tips og sådan – så må du gerne sende mig en mail, så vil jeg rigtig (!!) gerne hjælpe.
  De varmeste tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor er det bare sødt af dig, mange mange tak. Det kan være du får en mail fra mig, når vi er kommet. Det er bare så sødt af dig at tilbyde.

   Vi glæder os endnu mere nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   No problem at all 🙂 man skal da udnytte det, når nu man kan. Haha!
   Der er et super lækkert (som i helt fantastisk) spisested som ligger i en lokal by i Syd, så hvis du sender en mail, kan jeg give dig Info 🙂 og evt. telefonnummer (dansk – spansk gift – kvinde som har stedet).
   Iiiihhh jeg er så misundelig på I skal derned. Gid jeg skulle tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Det kaldes desværre at “lukke øjnene” for ondskaben for man støtter naturligvis stadigvæk ‘parken’ og bagmændene når man lægger penge i kassen. Personligt synes jeg ikke det er okay at lære ens børn at det er naturligt med store og kloge og SOCIALE dyr i fangenskab. Så hellere tage på en tur i det fri med en whale watching eller dolphin boat og se de hele familier samlet – det kan man gøre MANGE steder i verden. Vi er selv vokset op med Free Willy filmene og det er alt for nemt at lukke øjnene for virkeligheden fordi vi bliver overbevist om at det er okay fordi vores børn “lærer” om dyrene og at “dyrene har det godt”. Vestlige turister er de mest oplyste og vi bliver nødt til at agere herefter…….. Små skridt mod en bedre verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am truly grateful to the holder of this site who has shared this enormous paragraph at
  at this place.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello internet