Bedste junior seng?

Postkort fra Winter Wonderland

IMG_4157.JPGHold da op hvor jeg elsker vores juleferie sammen. Vi er alle så afslappede og nyder bare tiden sammen som familie. I dag har mine drenge bygget en kæmpe snemand i haven, og jeg kunne virkelig ikke have ønsket mig en bedre måde at slutte året på. Selvom det ikke helt blev hvid jul, skal I ikke høre et ondt ord fra mig, jeg er så glad for alt den sne, og den tid vi bruger i den. Hver eneste dag har vi været på kælkebakken og der er da intet så magisk som sne når man er barn.

 

4 kommentarer

 • Charlotte

  Hejsa. Og rigtig godt nytår! 🙂

  Hvilket mærke er Konrads flyverdragt? Jeg er nemlig på jagt efter en lignende med dobbelt lynlås foran.

  Hilsen en trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Den er fra Ticket, og har været det bedste køb, den er fra sidste år, så måske kan du finde den på udsalg på deres hjemmeside:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tak for svar. 🙂

   Fortæl gerne lidt mere om hvad du laver, når du er på overnatninger fx i NY, som jeg jo ved, du er lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det skal jeg nok, måske kommer der et til på søndag så:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste junior seng?