Postkort fra Winter Wonderland

Inspiration til vores næste rejse

CSC_0105I dag har jeg haft tid til at gå julens aviser igennem, jeg elsker at sidde med min avis og en god kop kaffe, og give mig tid til at læse lidt. I den ene avis var der et kæmpe rejse tillæg, og jeg var ved at gå i spåner, for nu vil jeg gerne ud og rejse igen.  Jeg var så glad for vores tur til Spanien for 14 dage siden, men more wants more. Så jeg har læst hele avisen igennem for at få inspiration, men nogle gange er det bare nemmere at tale med nogen med erfaring, end at se de flotte billeder i avisen. Nu har jeg så hørt om en ny messe hvor der er mulighed for at få inspiration til rejser og gastronomi. Hvor man kan komme ud og tale med en masse der har rejst rundt i verden, og høre deres bud på en perfekt ferie. Det er jo lige mig, hvis man kan få lidt ny viden om hvor man finder den næste rejse, og hvor man spiser godt på ferien. Jeg har planer om at tage til messen med Kasper, så kan vi samle inspiration til vores næste familie ferie, eller måske vores bryllups rejse?

Der kommer en masse spændende mennesker på messen i Forum den 17 og 18 januar. Den ene dag kommer Mikkel Beha, som jeg er blevet ret fascineret af, efter jeg så hans udsendelse, hvor han sejler verden rundt med sin familie. Efter udsendelsen havde jeg lyst til at sige mit job op, og få Kasper og Konrad med på en jordomrejse, ja drømme er jo gratis ik;) Jeg elsker at høre om folks spændende rejseliv, og glæder mig til at komme ud på messen, så må vi se hvad den næste rejse byder på… Du kan læse mere om messen lige her.

DSC_0083

Indlæget er lavet i samarbejde med ferie i Forum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Winter Wonderland