Så er vi her

Ferie update

IMG_3992.JPG
Jeg ved det er strengt, nu hvor i har storm hjemme, men jeg ville bare lige komme med en ferie Update. Det hele er så meget bedre end jeg havde turde håbe på. Vi nyder dagen i solen, spiser dejlig mad og drikker en del bobler. Når Konrad ikke kan holde til børnepoolen længere, falder han i søvn på en sol seng. Han er næsten blevet renlig her i varmen, og jeg er så stolt af han selv siger når han skal tisse. Jeg elsker denne ferie, og kan slet ikke forstå det var så svært at tage afsted. Det er det bedste det er sket længe og vi får alle oplader batterierne . Tænk at man for nogenlunde penge og på fem timer, kan ligge her i varmen og drikke cava. Jeg kan stærkt anbefale en uge i varmen

2 kommentarer

 • Nej nej nej hvor er jeg misundelig!! Her står den på sygdom, sygdom og atter sygdom. ØV!!!
  Men jeg under jer det godt nok! Glæder mig til at drikke bobler med dig d 16! Nå nej, du skal jo køre ; )

  Hils K og K 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh ser skønt ud 😉 Vi har lige været 14 dage i Thailand med vores snart 2 årige søn, og han blev blefri på ferien, da det var alt for varmt at have ble på. Så jeg krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi her