Børne julestuen

En lykkelig, ulykkelig juleaften

IMG_4039.JPG
Rigtig glædelig jul søde læsere. Jeg håber i havde en skøn aften med jeres nærmeste. Vi holdt vores drømme juleaften. Selvom vi begge er fra skilsmisse familier, havde vi alligevel fået samlet begge vores familier. Jeg holdt jul med både min mor og far for første gang, siden jeg var to år. Det var virkelig dejligt og helt eventyrligt for Konrad. Desværre endte vores aften trist, da min fars kone, som blev indlagt lille juleaften, desværre gik bort. Min far gik efter middagen, og holdt hende i hånden til det sidste. Det er så trist at vores perfekte jul skulle ende ulykkeligt. Livet kan virkelig være hårdt, og uretfærdigt og nu gælder det bare om at være der for min far. Konrad er den kærligste dreng, og da han fornemmelse morfar var ked af det, krammede han ham og aede ham på armen. Det vigtigste ved julen er for os familie og kærlighed❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne julestuen