Vores juleaften

Bedste junior seng?

oliver furnatureSå her jeg brugt min aften på at lede efter den perfekte junior seng til Konrad. Jeg er helt vild med de senge Oliver Furniture laver, men må indse at jeg ikke kommer til at bruge 6.000 kr på en junior seng til Konrad. Så jeg har googlet nettet tyndt for muligheder. Jeg vil gerne have en sengehest på siden, da han stadig kan tage turen ud over, så jeg vil sove bedre på den måde. Jeg syntes ikke der var mange muligheder. Jeg ved at Flexa laver nogle fine, men vil gerne have en der ikke er så lang som en voksen seng, syntes det bliver for stort for lille ham.

junior sengDette er de bedste bud, jeg har kunne finde, ellers er der muligheden for at sætte en sengehest på den IKEA seng han allerede har, men det syntes jeg bare ikke er så fint. Hvis I har nogle links til noget jeg har overset, vil jeg blive så glad for at høre fra jer:) Rigtig god aften…

 

9 kommentarer

 • Line

  Har du tjekket ethjem.dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette.

  Jeg er ked af at læse, at Holgers kone er gået bort, jeg håber at i snart vil finde smil og glæde frem igen i familien.

  Jeg har også brugt meget tid på, at finde en juniorseng til Elly. Og her d 3.januar henter vi vores Oliver Wood juniorseng med sengehest. Men jeg endte ud i 3 muligheder, som du kan se inde på den pinterestside jeg har linket til (http://www.pinterest.com/lisettetoth/ellys-vrelse/)
  For mig var det vigtigt at der var en god sengehest og at jeg undgik køjesenge. Jeg var endda tæt på at købe en Leander juniorseng, men besluttede at den er for kort i længden. Det som skal bemærkes med Oliver sengen er at den er meget bred. Men jeg endte nu med, at det er den bedste i det lange løb.
  Jeg havde præcis samme holdning til Flexa som du – de er for lange.
  Har du i øvrigt set de hollandske klædeskabe til børneværelset som ligner små Nyhavn huse? jeg er helt pjattet med dem, men jeg aner ikke hvor jeg skulle stille dem.
  Ofte finder jeg god inspiration i butikken ‘Børneværelse med Udsigt’. De har god stil.

  Rigtig godt nytår og jeg håber at 2015 vil bringe dig store glæder.

  Mvh Lisette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Daells har nogle gode billige halvhøjesenge der er 70×160. Vi er super glade for vores!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are judt too magnificent.
  I actually like what you have acquired here, certainly like what you are saying andd
  the way in which yoou say it. You make it enjoyable and you still care for
  to kep it wise. I can not wait to read far more from you.
  This is actually a great site.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wonderful points altogether, you just gained a new reader.

  What may you recommend about your submit that you simply made some days
  ago? Any sure?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Bedste junior seng? | frk vilstrupDette er de bedste bud, jeg har kunne finde, ellers er der muligheden for at sætte en sengehest på den IKEA seng han allerede har, men det syntes jeg bare ikke er …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej,
  Pæne senge. Og kan godt se tråden er gammel mener selv på jagt efter en juniorseng og stødte så på tråden her. Og tænker det gør andre sikkert også. Så derfor vil jeg smide et link hvor jeg tænker at købe en juniorseng. Og det gør jeg fordi min dreng Mads blev ellevild da han så de forskellige senge med Cars. Som jo er meget ind i disse tider.
  Jeg må indrømme er som mor også til de mere rene designs som dem du har fundet. Men tror alligevel knægten får sin vilje 🙂
  Men de forskellige juniorsenge ses her:
  https://www.hopogleg.dk/juniorseng
  Håber andre kan bruge linket 🙂
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop lagt sidste hånden på et indlæg, hvor jeg har samlet de bedste juniorsenge – baseret på, hvad dels brugerne, dels forhandlerne anbefaler. Du kan finde det her: https://sengeguruen.dk/juniorsenge/
  Håber det kan hjælpe dig og andre i samme situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften