Den første julehygge

Tips til gratis julesjov med de små

002Julen varer længe, og koster mange penge… Vi ved det alle sammen, og som jeg gør ved hver højtid, har jeg også et par gratis tip til den dyre julemåned, for pengene skal jo nok blive brugt, selvom man har mange eller få…

006007De fleste storcentre har en stor juleudstilling med nisser, og en julemand som kommer flere gange om dagen. Vi holdt fri i dag, og var forbi Lyngby storcenter. De havde et kæmpe område, som Konrad var helt vild med. Det kostede ikke noget, og der var nok at se på. Jeg tror det er for tidligt med julemanden i år, men måske han vil næste år. Jeg er sikre på man kan finde noget tilsvarende de fleste steder og byer. Jeg skulle ikke stresse rundt efter gaver, men gav Konrad dagen til de ting han syntes var sjovt, og han elskede at det bare handlede om ham.

013012Vi var også forbi BR hvor de holdt en tegnekonkurrence, Konrad syntes det var alle tiders og vi kunne ikke gå før han havde tegnet med alle farverne. Børnene deltager om nogle fine gaver med deres tegning.

009Både i Lyngby og i Gentofte hvor vi bor, kommer julemanden en af dagene, og tænder lys i gaderne, og på det store juletræ. Vi var forbi sidste år, og mødte julemanden og alle nissebørnene. Det er igen ikke noget der koster, men til gengæld noget der skaber stor glæde. Så hold øje med lokalavisen, jeg er sikker på de fleste byer laver et nummer ud af juletræet, og måske kommer julemanden også forbi jeres by, (utroligt hvad han kan nå ik;).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første julehygge