Det sørme, det snart, det jul

Julekalender til børn 2014

Der er godt nok sket lidt siden jeg var barn, med alle julakalenderne. Min mor lavede en fin pakkekalender til mig hvert år, og så fik jeg en chokolade kalender. I år er første år hvor Konrad skal have en kalender, og jeg ved at min mor laver en pakkekalender til ham (ja så bliver den revet ud af mine hænder;) men jeg ville også gerne give ham en ham en, han kunne åbne hver dag under morgenmaden, derfor er chokolade ikke optimalt… Jeg har set at der virkelig findes mange og har samlet lidt til inspiration til jer.

julekalender børn 141. Jeg er vild med Playmobils kalender, for det første har de lavet en til de helt små, som de eneste tror jeg. Den er fra 1½ år. Jeg syntes også det er nogle gode ting, man får med. Noget børnene også gider lege med efter julen.

2. LEGO laver faktisk også nogle virkelig fine. De er ret gode til temaer. Der er noget for alle børn, og igen noget de kan bruge sammen med det andet LEGO de har.

3. Bobles har for første gang lavet en kalender. Den er super fin og med nye ting man kan pynte og lege med hver dag. Derudover er der sjove lege til børnenes motorik, som Bobles jo er så kendt for. Jeg syntes den ser sjov ud, og kan bruges både til de små og større børn.

4. Hvis man syntes børnene skal have en chokolade kalender, ville jeg vælge noget kvalitet. De store firmaer, har da også lært at der er penge i det. Så både Summerbird og Magasin har lavet en lækker kalender til de små. Det kan være Konrad får sådan en næste år…

Håber I kunne bruge mine tips, og skriv endelig en kommentar hvis I har andre gode bud.

2 kommentarer

  • It’s great to read something that’s both enjoyable and provides primgatasdc solutions.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I also show a strange accessory that looks like a black PVC octopus, to be worn as a shoulder accessory or even a bustle! I saw it in Sexpot Revenge Harajuku (where I purchased it), and also in Nude n’ Rude. I have updated posts on these stores coming up soon; for past blog posts see my previous Nude n’ Rude post, and Sex Pot Revenge store in Harajuku.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sørme, det snart, det jul