Tips til gratis julesjov med de små

Bare en af de dage….

IMG_3743.JPG
Havde i også svært ved at komme op i morges? Øv hvor var det koldt, mørkt og surt. Jeg havde slet ikke lyst til at vække Konrad, og ville bare ønske vi kunne holde endnu en fridag. Men arbejdet skal jo passes… Jeg prøvede at gøre min morgen bedre ved at købe en god kaffe, men må indrømme at jeg ikke rigtigt orkede turen med et fuldt fly til Nice. Heldigvis var passagerne super søde, og da vi kom frem til 18 grader, var mit humør da også vendt. Det er virkelig det bedste ved mit job, når man mindst orker dagen, kommer man op over skyerne og ser solen. Så selv på de mest grå dage, får jeg lov at nive øjenene sammen, fordi solen føles så skarp. Jeg fik da også lige taget et par billeder i lufthavenen, og nu kan jeg vende glad hjem til min søn. Jeg håber virkelig også i har haft en dejlig dag, og husket at nyde de små ting i jeres hverdag. Vi må jo komme gennem vinteren sammen, selvom den er dit og grå til tider❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til gratis julesjov med de små