Bloggens tv debut

På efterårsferie

IMG_3145.JPG
Vi er taget på en lille køre efterårsferie, og det er lige det vi havde brug for. Vi kørte i går morges, og skal bare nyde nogle dage sammen, uden stress og aftaler. Konrad legede i går med nogle af vores venners børn, og fik lov til at være oppe til kl 21. Jeg frygtede at han slet ikke ville sove og vågne tidligt, men nej vores lille familie sov til kl 08, og skal have champagne brunch kl 1130. Det bliver da ikke bedre… Vi ønsker også jer en rigtig dejlig efterårsferie…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens tv debut