Lad tiden stå stille....

Når man ikke kan holde varmen…

656Vi bor i et meget gammelt hus, og det betyder et meget koldt hus. Sidste år frøs vi så meget, at selvom varmen stod på fem, og guldvarmen stod på fuld drøn. Det kostede os en formue, og vi frøs selvom vi brugte mere end huslejen på at varme op… Det gad vi ikke i år. Vi har undersøgt alle muligheder, og det vi helst ville, var at få revet gulvet op, få lagt varme i hele huset og lagt sildebensparket. Det ville koste små 300.000kr, og så skulle vi have alt ud af huset og flytte ud en måned. Det må jeg indrømme at jeg på alle måder ikke kunne overskue. Så har vi undersøgt en varmepumpe. Den koster ca 25.000kr, og så kan den varme stuerne op til 20 grader på kort tid, den koster ikke det store at varme op, og det tager ingen tid… Så det valgte vi… Jeg syntes selvfølgelig ikke det er det smukkeste ved vores spisestue, men Konrad kan løbe rundt uden overtøj på, og jeg kan tænde den på vej hjem fra vuggestuen med mobilen. Så er der dejligt varmt når vi kommer hjem, og den kører kun når vi er hjemme. >Jeg glæder mig til at se om der bliver råd til en rejse til de varme lande, for de penge vi sparer på varme.

002Hvis andre har brug for varme, kan jeg klart anbefale ham der satte vores varmepumpe op. Han hedder Jeppe og hans hjemmeside kan findes her.

591

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad tiden stå stille....