Mommy time

Lad tiden stå stille….

001Konrad og jeg tog en strøgtur den anden dag, da vi skulle købe gave til mormor. Han ville ikke holde mig i hånden, men ville gå med hænderne i lommen og være SEJ som han siger. Han har fået nye sko og vest, og mener selv han er meget stor og helt sikkert for gammel, til at holde sin mor i hånden. Det var nu lidt trist, men så fik jeg mulighed for at tage nogle lækre billeder af ham. Nu hvor jeg sidder med dem, er jeg ved at revne af stolthed. Jeg syntes han er så lækker, og jeg kan næsten ikke bære alt den kærlighed jeg har til ham. Åhhh gid man kunne stoppe tiden, og de altid ville være vores små børn…

011007008Konrads vest har jeg lige købt i H&M  på 50% (kun i butikkerne, og ikke på nette) og jeg tror jeg gav 80kr for den. Der er en masse tilbage på strøget, hvis andre mangler en fin vest. Jeg har genbrugt hans termojakke fra sidste år, som har vist sig at være et af de bedste køb. Konrads Nye seje sko, bliver et af vores favorit køb, de er super varme, og så er de nemme at tage på. Der er elastik i, som vi har tilpasset hans fod, så han nemt kan hoppe i dem, jeg har fundet dem her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommy time