En ny klassiker er fundet

Fantastiske fredag og en vinder

DSC_0435

Ihhhhh hvor jeg dog elsker fredage. Der er bare noget helt særligt ved den dag på ugen. Når jeg flyver, mærker jeg det ikke på samme måde, så kan det jo være fredag en tirsdag. Men de sidste par uger, hvor jeg har fået lov at opleve weekender, som “almindelige” mennesker, elsker jeg det lidt mere. Der sker bare noget med os, alle ønsker god weekend, folk lægger billeder på nettet af babyer der skriger Weekend! Stemningen er bare magisk. Måske jeg bare nyder det ekstra meget, forbi jeg ser det som en luksus at have weekend fri. Men prøv og tænk over det i dag, fredage er bare fantastiske:)  DSC_0437

Så er der også blevet trukket en vinder af det skønne DUPLO konkurrence. Du skal være sød at sende mig en mail på frkvilstrup@hotmail.com, så kommer der LEGO hjem til din dattet:) Tak for alle jeres kommentarer, jeg ønsker jer alle en dejlig fredag og en fantastisk weekend.

Mette Kristensen

Jeg er med. Min datter elsker duplo og tænker lillesøster i maven kommer til det samme, så vi kan slet ikke få nok duplo :-)

1 kommentar

  • S

    Tilykke til vinderen 🙂
    Jeg elsker også fredage, de er så hyggelige. Min fredag aften bliver tilbragt med min skønne mand, levende lys, hjemmelavet pizza og god serie i tvet. Det er lige til at holde ud 😉 God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny klassiker er fundet