Vind lækkert trælegetøj fra BR

Børn og bakterier og gratis tip til på lørdag

DSC_0605DSC_0604

Sidste weekend var Konrad og jeg inviteret ind på statens museum for kunst, for at høre lidt mere om vigtigheden i at vaske hænder. Vi gør allerede meget ud af at vaske hænder hver dag, men jeg lærte alligevel nogle nye tips fra eksperten. Jeg lærte at man skal vaske i 15 sek, før hænderne er ordentligt rene, man skal lukke hanen med et stykke parpir, og man skal sørge for at vaske tommelfingeren.

DSC_0610

Palomlive stod bag eventet, og vil gerne lære alle børn at væske hænder, så de undgår sygdomme og bakterier. Derfor tager de ud i Bilkaer landet over og laver lidt sjov for børnene.

Lørdag d. 11. Oktober kl.10.30 – 15.30:

Hjørring, Herning, tilst, Vejle, Kolding, Næstved, Ishøj og Fields.

 Onsdag d.15. Oktober kl. 12.30 – 17.30:

Skanderborg, Holstebro, Viborg, Horsens, Esbjerg, Sønderborg, Odense, Slagelse, Hundige og Hillerød.

Så hvis I ikke har planer de dage, kan jeg love at det er sjovt for børnene at få “Glitterbug creme” på, så man kan se om hænderne er ordentligt vasket. Samtidig kan de også møde Villy vaskebjørn, og få nogle klistermærker, så det bliver sjovere at vaske hænderne.

DSC_0616DSC_0629Børnene var vilde med at male og få beskidte hænder, inden de skulle vaskes. Her er børnene godt i gang med at lave fine kunstværker.

1 kommentar

  • Sarah

    Hej Mette
    Jeg har lige skrevet en kommentar for at deltage om at vinde det smukke armbånd og der er kommet så mange småfejl i min kommentar jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre og om det er ligegyldig for dig ?(måske man næste gang skal læse den igennem inden man trykker send

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækkert trælegetøj fra BR