Nedbryder fordomme om Lalandia

Når billigst er bedst…

047Når man køber en ansigts creme går priserne fra 30kr, til mange hundrede kroner (måske mere). Nu har jeg lige set i en TÆNK test at en ansigts creme til 30kr fra LIDL, har vundet over en masse af de dyre bl.a Clarins, Clinique og Weleda. Det samme gælder den neglelak fjerner jeg bruger, som koster under 20kr, og er bedre end nogen anden på markedet. Bliver vi snydt som forbrugere, eller? Hvorfor følges pris og kvalitet ikke? Jeg må indrømme at jeg ikke normalt køber min ansigts creme i supermarkedet, men jeg bliver da nød til at spørge mig selv om jeg hellere vil betale 500kr for en creme i Magasin, hvor jeg får en fin æske og pose, eller om jeg hellere vil bruge 470kr på noget andet, og købe en creme i LIDL, der har vundet over alle de dyre cremer… Hvad tænker I? Vil vi snydes, eller skal vi begynde at lytte mere til forbruger tests???

5 kommentarer

 • Charlotte

  Hvilken creme er der tale om? Har du evt. et navn, billede af den eller lignende? Det lyder næsten for godt til at være sandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg synes helt sikkert, man skal prøve sig frem og se om, det virker ligeså godt! Men der er altså så stor forskel på ens hud og hvad den har brug for, så måske er det lidt misvisende at lave sådanne tests 🙂 Jeg brugte selv lancomes dag og nat creme i flere år, men en dag besluttede jeg mig for at eksperimentere for at finde et billigere og mere su venligt alternativ og fandt ud af, at l’oreals var lige så godt for min hud, dvs jeg sparede 200 kr Per krukke. Men begge mærker kommer vist også fra samme firma? Men jeg har også prøvet andre fx Ole henriksens, der på ingen måde virkede særlig godt på min hud 🙂 men prøv, hvis det virker, så er der en god opsparing til ferie eller champagne :-)) jeg brugte også lancomes 200kr dyre ansigts rens indtil, jeg fandt ud af en rens fra en tysk matas lign. Butik, der koster 5 kr for en tube, var mindst lige så godt og mild.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Faktisk synes jeg bare at man skal bruge/finde det produkt som man synes passer til ens hud. Jeg har en veninde der bruger derma (også en relativ billig løsning), som synes det er perfekt til hendes hud. Der har f.eks. været meget dårlig omtale af clinique produkter, men det er selv de produkter jeg bruger fordi jeg synes min hud bliver så rar af den. Men hvis en creme kostede 30 kr og var god til min hud, så ville jeg da lige overveje en ekstra gang om jeg ikke hellere skulle købe den billige kontra den dyre. Samtidig er det jo heller ingen hemmelighed at mange også bliver betaget af udseendet – altså jeg tænker på cremes udseende/flaske/bøtte …… En god ide kunne også være (såfremt den billige er god for ens hud) at man bruger den billige til daglig og når man så vil forkæles ekstra godt, så kunne man tage de dyre produkter i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nej, dyr er ikke altid bedst. Men til gengæld når det kommer til skønhedsprodukter er det jo heller ikke alting der passer til alle. Nu er mine penge generelt ikke så store, så jeg kunne aldrig drømme om at bruge 500kr (!) på en ansigtscreme! Jeg køber en fra Rema 1000 (deres eget mærke). Der er dobbelt så meget i end alle andre cremer, og koser vel også omkring 30kr. Den fungerer fint. Nej jeg oplever ikke en kæmpe wellness/spa følelse når jeg tager den på, men den fugter min hud – og det er fint til mig. Andre ville måske være skuffet, hvis de havde højere forventninger til en creme – så alle er jo forskellige. Om vi bliver snydt, det er vel svært at sige. En dyr creme kan passe supergodt til nogle, mens andre med en anden hudtype ville synes den var dårlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Vil også gerne vide navnet på cremen?
  Amerikanske Paula Begoun går som bekendt beautybranchen efter med videnskaben som baggrund – hvad virker rent faktisk/hvad virker ikke – og Paulas Choice er en fantastisk, berigende og belærende side. ‘ Tænk’ i stort format, og kun med beauty som fokus. Jeg var fx ved at overveje en dermaroller; sådan een lille rulle der prikker små huller i huden. Paula siger, det er et gimmick uden videnskabeligt bevis, så jeg sparede den 700kr.
  Jeg bruger en del penge på gode beautyprodukter, og har fx sidst investeret i Caudalies produkter. Dog kun dem af dem, som Paulas Choise anbefaler. Ikke alle produkter er noget værd!
  Tja. ‘Tænk’ dig om, og tjek anmeldelser på en ny cream. Tjek videnskaben bag. Hvis der er nogen 😉
  Godt emne, Frk Vilstrup! Hvordan går det m helbredet, har tænkt på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedbryder fordomme om Lalandia