Billige vinterstøvler til de små

Bryllupstanker #4

IMG_1873.PNG

Noget af det vigtigste til et bryllup er efter min mening kjolen. Jeg har tænkt på dén siden jeg var en lille pige, og glædet mig til, det en dag blev min tur til at blive brud, og vælge den perfekte kjole. Jeg fandt dette billede fra 80érne hvor jeg allerede drømte om at blive hvid brud. For ja det er jo den første beslutning, der skal tages, så langt, så godt… Men skal den være lang, eller kort, med eller uden ærmer, fræk eller yndig, med slæb og slør, bar ryg eller åben… Og sådan er der jo virkelig mange beslutninger. Jeg har siden jeg vi blev forlovede tænkt på kjolen, og allerede drømt mig væk i kjoler til mange mange 1000kr. Jeg er blevet kontaktet af en hjemmeside aislestyle.dk, som har alle slags kjoler, til en virkelig god pris, og har allerede brugt timer på at se på kjoler. Jeg er vild med at man kan vælge den type kjole man er til, og så se et kæmpe udvalg. Jeg har set en del på den type der hedder havfrue, som nok er mest min stil. Det betyder den fremhæver det øverste af kroppen, er stram om numsen og går ud for neden. Her er nogle af dem jeg drømmer om:

brudekjoler

1. En bar skulder 2. Stropløs blonde med slæb 3. Ibi støvring inspireret brude kjole 4. sexet havfrue

billigt brudeslør

Jeg er ikke til langt slør, men er ret sikker på, jeg gerne vil have et slør. Jeg kan godt lide tanken om, at jeg er dækket lidt til, og at Kasper så skal løfte sløret (ja jeg kan godt selv høre det), og se mig som den første. Jeg fandt et slør på udsalg på hjemmesiden til 172kr + porto. Så kan alle da være med…

Hvilken en af kjolerne syntes I er mest mig, eller skal jeg gå efter noget helt andet?

Indlæget er lavet i samarbejde med Aislestyle.dk

2 kommentarer

  • Mia

    Kære Mette. Synes helt klart det er nogle sååå smukke kjoler du har kigget på. Jeg synes klart kjole 1 eller 2 vil være så smukke til dig. Tror kjole 1 vil fremhæve dine smukke krop og sidde helt perfekt på dig og med et lidt klassisk look og stadig lidt prinsesse med det flotte slæb. 🙂 men du vil kunnd bære dem alle med din flotte figur.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Åååh Ibi var så smuk i hendes kjole! Jeg synes dog umiddelbart at nr. 2 ville klæde dig så smukt! Klassisk, men stadig med nogle utroligt fine detaljer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige vinterstøvler til de små