Når billigst er bedst...

Bryllups tanker #3

Dyrehaven 044Først og fremmest skal I have tusinde tak for jeres kommentarer omkring Frankrig. Jeg er jo så heldig at I ved så meget, og kan komme med gode råd. Det lyder ret kringlet at blive gift i netop Frankrig og jeg vi har lagt tanken lidt på hylden. Min tanke er jo bare, at jeg gerne vil have et bryllup der ikke er overstået på 12 timer, jeg vil så gerne have et bryllup, hvor vi er sammen med vores nærmeste i flere dage. På den anden side, skal det jo heller ikke koste det samme som den Blå Planet at holde, så lige nu tænker jeg løsninger. Som I nok har bemærket, er vi glade for luksus, så at holde det i et gammelt kursus center, er nok heller ikke sagen… Puha der er mange ting der skal falde på plads, når man skal giftes… Vi har besluttet at det skal være et intimt bryllup med kun de allernærmeste. Det vigtigste er at det bliver en god fest, og at dem vi bruger vores liv sammen med, er det til at fejre os. Så noget er vi da kommet frem til;) Er der nogen af jer, der har en ide til hvordan man kan holde et lækkert bryllup, hvor vi kan have vores nærmeste sammen med os i en weekend, hvor det er til at betale og hvor det stadigt er lækkert? I Know, det er meget at spørge om, men I er så gode til at komme med ideer:)

9 kommentarer

 • Hotel strandlyst på Samsø…. http://www.strandvejen12.dk/
  Se evt. mit blogindlæg fra juni, hvor det dannede rammer om vores store familiefest i 3 dage… http://homebyme.bloggersdelight.dk/2014/06/saftsusme-et-skoent-sted/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hyggeligt at følge med i dine forberedelser, specielt når man selv står i bryllupstanker. Ved selvfølgelig ikke hvad Jeres budget er, men hvis man ønsker en fest over flere dage og ikke skulle afholde det hjemme / i et kususcenter agtigt, er der ihvertfald nok en udfordring og lidt at gå på kompromis med ift det ikke må være for dyrt… 😉
  Men hyggelige steder kunne fx være Liselund Slot på Møn, der er ikke plads til sååå mange igen, men virkelig et hyggeligt og smukt sted. Frederiksminde i Præstø er også et hyggeligt sted med vanvittigt lækker mad! Begge steder har plads til overnattende. Alternativt, hvis det må være hjemme, kan jeg godt lide tanken om et havebryllup i et lækkert, opvarmet træt, lysekroner, draperet stof ned fra loftet, guldstole osv, og en rigtig god kok og nogle dygtige piger til at servere.. Den ide har jeg selv leget lidt med… Hvis man skal forlænge glæden ved festen kunne man kombinere med en middag for alle gæsterne aftenen før (a la Carries bryllup i satc)..
  Ellers har Lisbeth fra itsfashionbaby lavet nogle rigtig fine blogindlæg om sit meget gennemtænkte og fine bryllup som jeg synes giver rigtig god inspiration! Håber du kunne bruge det til noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej 😉

  Jeg kender en del der har lejer slot/gost i Sverige i et par dage også holdt herligerne der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vi rejser på lørdag til Italien, hvor vi netop skal holde vores bryllup på onsdag. Vi har lejet en gammel vingård – tjeck http://www.iesolana.it
  Vi bruger ikke en formue, men stadig mange penge… Hvis du vil vide mere vil jeg gerne sende dig en mail når vi kommer hjem efter bryllupsrejsen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kokkedal slot er SÅ smukt og virker som det perfekte sted at holde bryllup. De har også spa osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vejlefjord er også et godt bud, ville ELSKE at holde bryllup der! Fantastisk sted!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy

  Hvad med Båstad i Sverige. Ikke langt fra Helsingborg ca. 1 1/2 time ligger Hotel Skansen – vi ville selv have holdt vores der, men der blev afholdt tennisturnering den dato så det blev Warszawa i stedet. Ellers er Kokkedal også super smukt som Julie skrev. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Mette, kan se der allerede er kommet nogle super gode forslag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ved ikke lige hvor resten af min kommentar blev af, men ville bare foreslå jer Valdemars Slot, super idyllisk og de skræddersyr festen lige efter jeres ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når billigst er bedst...