Forlovet med manden i mit liv

Weddingmode

090Lige så snart, det var gået op for mig at Kasper virkelig havde friet, gik jeg i bryllupsmode. Jeg har bare lyst til at bruge det næste år på at planlægge. Jeg har så mange ideer, og ved hvad jeg kan li og ikke kan lide (der er lidt Monica fra Venner over mig, til dem der kan huske The Wedding Book:), så håber I også er i bryllups humør, det kommer nok til at fylde en del her på bloggen. Jeg har lyst til at poste 1000 indlæg om dagen med ideer og temaer, men jeg skal nok styre mig lidt, så der også kommer lidt andet… Jeg er bare så lykkelig og jeg håber at mit gode humør og glæde kan smitte lidt af på jer, og jeg håber I er i bryllups humør:)

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg glæder mig helt vildt til at følge din planlægning. Det er forresten rigtig dejligt at der er så meget glæde på din blog for tiden – det smitter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneke

  hej, det bliver interessant at se hvilke ideer der kommer.
  Kender du siden weddinggawker?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlovet med manden i mit liv