Vi tager en tur til Kina....

Meget privat, men for fem år siden i dag…

20140801-101027-36627616.jpg For fem år siden i dag, mødte jeg Kasper for første gang, og da jeg ved at flere af jer gerne vil høre historien om os, så kommer den her. Den 1 august 2009 havde jeg et par måneder tidligere, fået revet mit hjerte brutalt ud, og jeg var på ingen måde klar til at møde en ny! Jeg var mest sammen med mine veninder, lå på deres sofa, og tudede den ene flaske hvidvin ud efter den anden. Jeg havde den 1. august været til en stor fødselsdagsfrokost, og endte hjemme hos min veninde Maria, hun og et par andre veninder fik lokket mig med på Park (“Stedet” hvor man festede i 09, især når man boede lige ved siden af), selvom jeg slet ikke havde lyst tog vi af sted. I taxaen på vej der ind, fortalte jeg at jeg var færdig med mænd, og alt det andet sludder man får slynget ud, når man har hjertesorger, og måske har fået lidt for meget at drikke. Vi er kun lige kommet ind på Park, da jeg får øje på Kasper, han står i baren, med de flotteste brune øjne, jeg nogensinde har set, og spiste mig med øjnene. Jeg gik op i baren (stiller mig lige op af ham) for at bestille drinks. Han sagde Hej og vi faldt i snak, jeg tog ham under armen, og tog ham med over til mine veninder, præsentere ham, som havde vi kendt hinanden altid! Det hele var meget underligt, og på den anden side helt naturligt. Det føltes bare så rigtigt… Vi gik tilbage til baren, hvor vi længe stod sammen, og talte om alt og intet. Efter en times tid, kom mine veninder over, og sagde at de ville tage hjem. Jeg ville ikke hjem, jeg havde jo mødt en lækker Fynbo, der lige var kommet ind med firetoget, så måtte fange ham inden alle de andre Østerbropiger fik øjnene op for den nye lækre fyr i byen… Jeg besluttede at blive… Kaspers arm kom rundt om livet på mig, og jeg tror også lige han fik mærket min ene balle (som sad ret så fast på det tidspunkt, jeg var lige blevet uddannet aerobic instruktør). Jeg kunne igen mærke sommerfuglene i maven, og han var bare så lækkert… Så skete der noget underligt!!!!!!! Han gav slip på mig, og sagde “nå men det var hyggeligt, vi tales bare ved”… What, var min balle ikke så fast som jeg troede, eller hvad skete der lige?????? Jeg vendte mig rundt og fik øje på en pige der stod med korslagte arme og nedstirrede mig… Jeg skulle ikke komme mellem nogen, og besluttede mig for at gå… Jeg havde på det tidspunkt givet Kasper mit nummer, men havde besluttet mig for ikke at svare hvis ham skrev. Den første besked kom allerede samme aften. Ja det var dengang man skrev NICE;)…

20140801-101027-36627274.jpgJeg gad slet ikke svare, hvad troede han lige… Der gik fem kostbare dage før han skrev igen… Så svarede jeg kort og koldt. Jeg havde på ingen måde brug for at møde endnu en mand, der havde gang i for mange piger… Det viste sig senere at det var en pige der var blevet vild med Kasper (ja det forstår man jo godt), og det var hendes fødselsdag, så han ville alligevel ikke stå og kysse mig. Sådan er Kasper, han tænker altid på andre, og det er en af grundene til jeg elsker ham så højt som jeg gør.  Her var så historien om hvordan vi mødte hinanden, jeg har altid syntes det var ret privat, men på den anden side, er det også bare så dejligt at dele. Så selvom man aldrig tror man finder kærligheden, kan den komme når man mindst venter det…

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager en tur til Kina....