Inspiration til bryllup #1

Lidt om børnemoden til næste år

062Modeugen er slut, og det har været en skøn uge, hvor jeg har set nogle af de lækre ting der kommer næste år. Det værste er at man ser en masse lækkert tøj, som man bare vil have nu, og så skal man vente til næste forår/sommer. Jeg har også været til shows (ovenfor med Minilove.dk), drukket bobler og spist fine kager.  Jeg har valgt at lave dette indlæg for at vise lidt billeder af alt det fine tøj der kommer, og fortælle lidt om tendenserne, så I kan  begynde at holde øje med tøjet, og se hvad der bliver på mode næste år.

041045040039Jeg er rigtigt glad for mærket MarMar, det er et dansk mærke som er blevet kendt med deres leoprint. Jeg er vild med det, og de laver også et par styles i voksen (Leo- heldragten må jeg have). Der kommer mere leo næste år, og det er der flere børnemærker der kommer med. Jeg ved at mange tænker det kun er til piger, men jeg syntes der er lidt Tarzan over det, og kunne godt finde på at give Konrad lidt leo på (når hans far ikke ser det). Derudover kommer der meget grafisk print, jeg er vild med deres Chihuahua print, som desværre kun fås til str 2 år.

099098096094Et andet yndlings børnemærke er Soft Gallery, jeg ELSKER det. De viste en skøn kollektion som kaldes Le Voyage, den rejsende. Man kunne møde dyr fra hele verden, en skøn turist (på drenge badetøjet) og en masse skønne farver. Jeg har lyst til at bestille det hele til Konrad, og jeg kan også fortælle, at de kommer med nogle skønne styles til kvinder. Igen er leo, grafisk print (fra en masse store kunstnere) og splash teknikken brugt.

Børnemoden sommer 2015, hold øje med:

  • Leoprint
  • Lysefarver
  • Grafisk print
  • Farveprint der ligner noget vi lavet på fritidshjemmet i 80érne (se billedet nederst)
  • Dyr
  • Mini kjoler
  • Puf ærmer
  • Uvtøj

102

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til bryllup #1