Kærlighedsbarnet

Inspiration til bryllup #1

074072071Så starter de, bryllups tankerne… Jeg vi har så mange ideer, og den ene er, at holde en reception for alle venner og familie efter kirken. Enten vil vi servere bryllupskage der, eller også kunne jeg vi tænke os noget i stil med billederne. Jeg er helt forelsket i dette kage/sukker/slik univers som Chicalicious havde lavet til et event fornyeligt. Jeg syntes det kunne være så smukt til et bryllup, og så kunne man holde farverne i det tema, man vælger. Konrad elskede det, så det er godkendt hos ham, hvad syntes I?

068079085

2 kommentarer

 • dorrit jørgensen

  Jeg ønsker ikke at modtage flere mails.
  mvh. dorrit jørgensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Dorrit, Jeg er virkelig ked af der er sket en fejl med en kampagne. Bloggers Delight og Lactocare er på sagen. Hvis du også har modtaget noget på mail, må du meget gerne sende det til frkvilstrup@hotmail.com, så vi kan få opklaret sagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsbarnet