Lidt om børnemoden til næste år

Hvorfor smiler bloggerne ikke?

035

Der er noget jeg længe har tænkt over. Når bloggere, modeller og andre godtfolk viser tøj frem, ser de altid så sure ud. Jeg er begyndt at lægge mærke til det, hver gang jeg går ind på en blog eller åbner et blad. Hvorfor ikke smile lidt? bare med øjnene? Jeg er begyndt at syntes det er ret sjovt og næsten latterligt:) Jeg får ikke lyst til at købe tøjet, fordi pigen ser sur, udsultet eller bedrøvet ud. Jeg bliver da mere inspireret af en glad pige, der smiler og er glad. Hvad siger I andre, er det mig der er fjollet og ikke forstår mode, eller har alle det sådan, og skal vi så tvinge modebloggerne til at smile lidt til os?

7 kommentarer

 • Jeg kunne ikke være mere enig! Billeder bliver bare lidt mere ‘personlige’ og rare at kigge på, når der sniger sig et smil med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nej, jeg er enig. På den front lærer jeg nok aldrig at forstå modeverden. Jeg har altid undret mig over hvorfor man ikke smiler til kameraet, men sådan er det åbenbart. I øvrigt synes jeg også det er meget synd med de helt tynde modeller, og egentlig forstår jeg slet ikke hvordan man har lyst til at fremstille et produkt af et menneske som helt sikkert har noget lidelse, men måske en dag tingene ændre sig 🙂 det er i hvert fald dejligt altid at komme herind på din blog kære Mette, der bliver man altid smittet med det gode humør – samtidig er det også vigtigt at påpege at tingene altså ikke altid går i ens retning og det skal man naturligvis også give plads til, for livet er jo ikke lutter og lagkage – tænk hvis det var, så satte man nok ikke ligeså meget pris på livet. God dag til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig.. det værste er på billeder af børn. der skal stå sådan rigtig modelagtig i stedet for at vise de har det sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara J

  Rockpaperdresses.dk

  Hun er blogger, elsker farver og tyl, og vigtigst af alt SMILER hun på sine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Enig! Kørte helt sur i alt for damer denne uge, ALLE modeller står m let åben mund og no smile. Keep smiling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spot the fuck on! Ranglede sataner der ikke engang kan vise et gram af glæde på trods af at de er svøbt ind i lækkerier..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har en idé om at modeller ikke smiler fordi at man netop kun skal fokusere på f.eks. det tøj de viser frem. At man ikke skal blive “fanget” eller “distraheret” af et smil eller lign., Men synd, det er dét 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om børnemoden til næste år