Årets bedste is

Forlovet med manden i mit liv

Mette og Kasper - web-0793ENDELIG<3 kan jeg sige at jeg er forlovet med den dejligste mand i hele verden. Det hele kunne ikke være mere perfekt. Kasper og jeg var som tidligere fortalt i Kina i sidste uge. Fredag på vores fem års dag (og den kinesiske Valentins dag), stod vi på hotellet, og var på vej ud og spise middag. Da jeg var på vej ud, kaldte han på mig, og da jeg vendte mig om, var han på knæ, jeg kunne slet ikke forstå, hvad der endelig skulle til at ske…. Det skal nok siges at jeg har håbet, og ventet på dette øjeblik i mere end 4½år. Jeg har altid vidst at Kasper var min eneste ene, og derfor bare ventet og ventet. Jeg havde næsten givet op, og troede aldrig dagen skulle komme. Der stod han så, og tog mine hænder, han sagde alle de rigtige ting, og så kom det… “Vil du gifte dig med mig?”…. Jeg var helt fyldt med tårer, og omfavnede ham, så jeg helt glemte at svare, men JA JA JA JA selvfølgelig vil jeg det, fik jeg endelig udtrygt. Jeg er så lykkelig og dette er det største det er sket i mit liv, udover vores kærlighedsbarn selvfølgelig. Hurra fra en frøken der snart bliver frue<3

16 kommentarer

 • Monica

  Årh, Kære Mette
  Så skete det endelig! Og hvor er jeg glad på jeres vegne, du kommer til at være den smukkeste brud!
  I din blog skinner det virkelig igennem, hvor stor din kærlighed til både Konrad og Kasper er, og jeg er sikker på, at kærligheden kun vil nære og vokse sig større, som årene går. Må dig og Kasper blive gamle sammen <3

  Ps. Tak for at være så personlig, ærlig og inspirerende på din blog, Mette. Du er et fantastisk menneske, en smuk kvinde og en omsorgsfuld mor med gode værdier. Du har allerede det, de fleste piger drømmer om: En flot, sød mand og en dejlig, sund dreng, og jeg ved, at du er taknemmelig og ikke tager noget for givet <3

  Mange hilsner og lykønskninger fra Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tusinde tak for din søde kommentar, og tak for de søde ord, jeg får næsten tåre i øjnene (det skal jeg lære at styre;) Jeg er så rørt over du gav dig tid til at skrive, det er en fantastisk tid, og jeg er så lykkelig:)
   Tak fordi du læser med, og er så dejlig positiv:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senia

  Stort tillykke. Elsker frierier! Ændrer du så bloggens navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak:) Nej tror der kommer til at stå Frk. Vilstrup, nu som frue:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor er det fantastisk – endelig! HJERTELIG tillykke! <3
  I fortjener det begge to så meget, og som der er blevet nævnt, så bliver du virkelig den smukkeste brud. Endnu engang, STORT tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kære søde Frk. Vilstrup.

  Kæmpe til lykke til dig, og din søde kommende mand. Jeg fik helt våde øjne da jeg læste dit indlæg. I to bliver da simpelthen det smukkeste brudepar:-) Jeg tjekker ind på din blog dagligt, jeg elsker simpelthen at følge med i dit og din families liv. Det skinner så meget igennem, hvor meget ægte glæde, der er hos jeres lille familie.
  Jeg er helt igennem vild med din positive indstilling til livet, også når det desværre ikke altid går, som man gerne vil.

  Jeg glæder mig til at læse mere fra dig, og nu vil jeg lægge en flaske vin på køl, og overraske min egen mand i aften og forkæle ham lidt ekstra…. Og så på en helt almindelig tirsdag:-)

  De allerbedste hilsner fra Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ej hvor dejligt, mange gange tillykke, Konrad bliver en fiiiin lille brudesvend eller ringbærer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  STORT TILLYKKE! Dejligt at du lader os alle følge med i dele af dit liv. Skønt. Jeg har selv en dreng, Alfred, på 21 mdr. så jeg nyder selvfølgelig i særligt grad alle dine indlæg om lille Konrad. Jeg stemte faktisk på navnet Konrad, da vi skulle finde på navn til vores søn. Men min mand var vild med Alfred, så det blev det. Hvis vi får en dreng mere på et tidspunkt må det blive Konrad 😉 Nyd tiden som forlovet! Det er så specialet og en helt særlig tid, hvor man lige har lidt ekstra sommerfugle i maven hele tiden. Tak for en skøn blog. God dag! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhhhe stort tillykke Mette!!!:-) hvor er det dejligt for jer!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, søde Mette! Jeg fik helt tårer i øjnene da jeg læste om jeres forlovelse. Må I få et fantastisk liv sammen og ikke mindst et mindeværdigt bryllup. Er selv blevet gift med mine børns far og manden i mit liv for mindre end to måneder siden, og det er intet mindre end fantastisk. Glæd dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt, stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kæmpe stort tillykke, hvor er det skønt !!
  Jeg glæder mig til at følge planlægningen af brylluppet. Er sikker på det bliver smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hjertelig tillykke sødeste Mette! I er en smuk familie og du er en kvinde med et smukt indre såvel som ydre, som fortjener alt det bedste! Jeg nyder så meget at følge med på din blog og vil glæde mig til at blive bombarderet med bryllupstanker i enhver retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Kære Mette.
  Hjertelig tillykke ♥ Du fortjener om nogen et fantastisk bryllup med al den kærlighed, du altid udstråler og giver . ) Du omtaler altid din kæreste så pænt og positivt, jeg har tænkt mange gange, at det må være en af måderne til at få et forhold til at holde – også gennem modgang. Jeg tror på jeres! Tak for inspiration og en dejlig blog : )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets bedste is