Det blev jo helt godt....

Bryllups tanker #2

Jeg vi har tænkt på, om vi skulle holde vores bryllup i Frankrig. Vi kunne holde bryllupet over en hel weekend, og bare være sammen med vores nærmeste. Jeg har altid drømt om sådan et bryllup. Jeg forstiller mig at folk bare dukker op i løbet af fredagen, så er der champagne og hygge klar ved poolen. Lørdag kunne vi blive gift i landsby kirken, og holde middagen på vingården. Søndag kunne alle bare nyde tiden og tømmermændene sammen, og så kunne Kasper, Konrad og jeg blive en uge og bare nyde oplevelserne og det dejlige vejr. Er der nogle af mine læsere, der har prøvet sådan et bryllup, og har tips, links eller anbefalinger?

10 kommentarer

 • Maja

  Gid jeg havde – det lyder så dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det lyder fuldstændigt vildt – altså på den gode, ja helt eventyrlige og (selvfølgelige) helt igennem romantiske-måde 🙂
  Elsker at du lige overstreger “jeg” og retter det til “vi”, hehe.
  Glæder mig til at høre mere om dine/jeres bryllupstanker & ideer – det kunne det være så fint hvis vi måtte se ringen/e 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I Frankrig er stat og kirke adskilt, så man skal giftes både på rådhuset og i kirken.
  Desuden gælder der andre regler, hvis brylluppet er indgået i Frankrig end i Danmark.
  Hvis den ene ægtefælle dør, vil den anden ikke kunne sidde i uskiftet bo og dermed blive boende i deres fælles hjem.
  Så kan man selvfølgelig lade rådhusbrylluppet finde sted i Danmark.
  Den danskfødte blogger Manja blev gift i Frankrig, hvor hun bor, spørg evt. hende til råds http://instagram.com/manjalytz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg var øjensynlig naiv, da jeg troede at ægteskabet også handlede om at sikre jeres barn bedst muligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det gør det da også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg mente at jeg bidrog med en væsentlig oplysning. Derfor undrede jeg mig over at det ikke blev kommenteret.
   Det var ikke ment som et surt opstød. Nyd ferien og hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg elsker bryllupstanker 🙂

  Inden de forelsker dig helt i Frankrig (det lyder skønt), så skal du være opmærksom på at de har nogle mærkelige regler.
  Sådan noget med at man skal ha boet i landet i noget tid før man kan gifte sig. Jeg er ikke helt sikker, men det er ærgerligt at drømme hvis det ikke kan ske.

  Tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy

  Hej Mette,
  Først og fremmest stort tillykke med forlovelsen 😀
  Min mand og jeg holdte vores bryllup i udlandet, i Warszawa for fire år siden på det mest eksklusive hotel, Hotel Bristol. Jeg kan klart anbefale at holde det i udlandet, det giver en hel speciel stemning fordi begge familier er samlet i et helt andet land bare for at fejre jer. Jeg glemmer det aldrig og det samme gør vores gæster heller ikke, som til den dag i dag stadig snakker om brylluppet. De fleste ankom fredag hvor vi alle spiste sammen, lørdag have vi bryllup med 33 grader og fedt ud til på natten og søndag var der fælles morgenmad/brunch i en sal kun for bryllupsgæster. Det kan klart anbefales og jeg tror ikke på vi havde fået samme stemning herhjemme. Og dem der ville blive længere rejste bare rundt, og fik en lille ferie ud af det. Jeg glæder mig til at følge med I jeres planlægning 😀
  Kh trofast følger (først og fremmest på Instagram) men også bloggen da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Wow det lyder som det skønneste bryllup , tak for dit tip❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • It is aboout time someone witha brain helped others, I am an NLP master pronittiacer, I wish I could offer this sort of service free of charge, it makes the diet industry look like the scammers they reallllly are, more people need to listen to this with head phones and a quiet room. well doen mate well done.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blev jo helt godt....