Sommer minder

Boligbilleder og luksusproblemer

084Vores “nye” spisestue er bare så skøn, vi er der hele tiden og elsker lyset. Jeg er typen der elsker at rykke rundt, og på den måde finder man til sidst også den perfekte løsning. Nogle vil mene jeg er lidt for glad for at rykke rundt, og det er også sket at jeg har sat Kasper i gang med at rykke hele rum rundt, for så at sætte det hele tilbage. Min nyeste ide er at rykke Konrads værelse ind, i den gamle spisestue. Den gamle spisestue er 26 km2 og jeg ville elske at han havde det store rum, selvom han så var længere fra os. Det ville også betyde at jeg kunne bruge Konrads værelse som walk-in… Men her satte manden i huset ,altså en stopper for projektet. Vi er jo også tre der skal være enige, og jeg er bare glad for at den nye spisestue er blevet godkendt. Så nu ender den gamle spisestue som gæsteværelse og kontor- luksus problemer, jeg ved det godt. Fortsættelse med billeder følger selvfølgelig…

088085079

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer minder