Får en dårlig dag til at blive god...

Gratis tumletid med børnene

Jeg er ikke til cykelløb, jeg forstår ikke dem der skal sidde inde i det dejlige sommervejr for at se andre cykle. Jeg ved godt at det er en vigtig del af juli for mange, og her hjemme kan mændene i familien også godt lide at se lidt Tour. Men nu har jeg fået en invitation jeg vil dele med jer piger, så kan det være at man kan lave noget sjovt, som både mænd og børn vil have glæde af.

blandet 13 359I  10 byer kommer Tv2 På Tour forbi, og der vil bObles stå parat med et skønt legeområde, der inkluderer deres store oppustelige elefanttelt fyldt med tumlemøbler til fri leg for børn. Så hvorfor ikke lave en hyggelig dag ud af det. Konrad og jeg har før været til tumletid, og det er virkelig hyggeligt med de andre børn og det sjove område. Byerne de besøger er: Marienlyst, Helsingør, Holbæk, Assens, Bogense, Haderslev, Grindsted, Hvide Sande, Øster Hurup og Sæby. Du kan tilmelde dig cykelløbene her.

De har også lavet en særlig “ælling” I forbindelse med TV2 på Tour som lanceres i tre nye størrelser til fordel for Børneulykkesfonden, det er altid dejligt når nogle tager ansvar og støtter det gode formål. Rigtig godt cykelløb til alle…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får en dårlig dag til at blive god...