Sommer, sol og is

Gratis tip til børn

026Jeg er vild med at kunne dele gratis tips med jer, og jeg er så glad for at I tog så godt imod det sidste. Dejligt at så mange har besøgt stedet efter at have læst vores anbefaling. Nu har jeg endnu et, og det er til de dejlige varme sommerdage. På Østerbro ligger nogle af landets bedste legepladser. Det er trafiklegepladsen, natur legepladsen og så er der selvfølgelig den store GRATIS vand legeplads.

028036Helt fantastisk sted, som klart kan anbefales til dem der ikke allerede elsker stedet. Vi var der i ferien, og var ikke de eneste der havde fået ideen, men selvom der var mange børn, var det et stort område, og Konrad elskede det. Et godt tip er at tage en madkurv med og måske et vennepar, så kan man sidde på græsset, mens børnene plasker. Husk nogle vandsko til børnene, det er MEGET varmt at gå fra vandområdet. Konrad har nogle UV sko fra Raima, som virkelig var et hit. Han har badebukser fra Ticket to Heaven (på udsalg til 70kr her) som har vundet for de bedst UV beskyttende og så en faktor 50. Så kommer der vidst ikke nogle røde områder:)

041

1 kommentar

  • Louisa

    Elsker disse indlæg ! Desværre bor jeg i Nordjylland ! Men så er der altid en undskyldning til at tage på ferie i det københavnske !;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og is