Gode minder med Ribena

Søndag med hygge, hjemmebag og en vinder

040Jeg har været alene med Konrad hele weekenden. Det har været rigtigt hyggeligt, og vi har oplevet en masse. Når jeg er alene med ham, syntes jeg det er dejligt at have en masse planer, ellers kan det være svært at underholde en hel dag. I går var vi forbi Brumleby hvor Konrad gamle dagplejemor bor. Hun havde en uge gamle killinger, og de var bare så søde (se billeder på Insta). Vi hyggede også hos mormor, hvor Konrad blev forkælet med pandekager. I dag har jeg virkelig følt mig overskudsagtig og bagt både boller og minisnegle. Jeg brugte bare bolledejen og rullede dem med syltetøj. Vi har leget hele formiddagen med børnene på vejen, og sneglene var et stort hit. Jeg håber også I har en dejlig weekend, og mange tak for jeres gode råd i konkurrencen og LEGO land billetter. Jeg kan sige stort tillykke til denne kommentar som har vundet 4 billetter til LEGO land (vil du sende din adresse til mig frkvilstrup@hotmail.com).

Christina

Med fare for at blive kaldt en overbeskyttende mor, så er mit bedste råd at sikre sig bedst muligt mod uheld FØR det går galt, fx. sikring på vinduerne på 1. sal, trappegitter før baby triller ned, cykelhjelme, knæbeskyttere… Og derudover lære sine børn at der er ting som bare er forbudt fx ild, knive, komfur, ovn, brændeovn, spise jord, og som de senere kan lære at omgås på en fornuftig måde (dog stadig ikke spise jord:-))

035030Jeg syntes ikke de er så usunde når det bare er bolledej, og en lille smule syltetøj, måske et hit andre kan bruge til lidt søndags hygge med børnene:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode minder med Ribena