E.L.F konkurrence

Gode minder med Ribena

001Ribena har spurgt mig om, hvilke minder deres saftevand giver mig. Da jeg var barn, var forkølet og blev passet hos min mormor, fik jeg ALTID varm Ribena. Hun sagde altid “du skal drikke den, så varm så mulig”, og jeg syntes det var så hyggeligt at være lidt syg. Hun passede på mig, og Ribena og hende bringer bare så mange minder frem. Jeg elsker sådanne minder, og det er sjovt som et nostalgi produkt som Ribena, bringer så mange minder frem. Saften har været på markedet i 65 år, og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste med gode minder. Ribena har gjort det muligt at dele de gode minder på Instagram med Hashtagget #SkabGodeMinder og modtageren @RibenaDK. Hver måned udtrækker de, de bedste bidrag med gode præmier.

004Vi bor på den dejligste vej i hele Danmark. Vejen er fyldt med børn, og det er vores have også. Enten er det de store piger der kommer for at sige hej til Cookie, eller også kommer drengene for at lege med Konrad, og det er muligt der også er nogen der kommer for snacks. Jeg laver altid lidt godt om eftermiddagen til dem. For det meste får de lidt grøntsager, kiks og også gerne et glas Ribena. Jeg har faktisk også brugt Ribena til at lave glasur til en prinsesse kage til en venindes fødselsdag. Hvilke minder har du med Ribena, og har du nogle gode opskrifter?

002Her er lidt billeder fra konkurrencen, som jeg da godt gad, vandt på Instagram, hvor man kan vinde en iPad og mange andre præmier. Husk at følge RibenaDK🙂

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Giver dig helt ret! Ribena er virkelig et produkt med historie og enormt mange minder forbundet med det. For mig er minderne klare dufte og fornemmelser af sommer hos mine bedsteforældre i deres have hvor der altid var kold Ribena på køl. Som voksen drikker jeg det ikke grundet sukkerindholdet, men har set de har lavet en variant med mindre sukker, så måske skal den gode gamle saft have en lille renæssance hjemme hos mig snart 😀 Måske i form af hjemmelavet sorbet?

  Tak for en altid hyggelig og inspirerende blog!

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Mette. Engang var din blog fyldt af indlæg, som kom fra hjertet og som var skrevet på baggrund af dine helt egne ideer. Men nu er der efterhånden så mange sponsorerede indlæg, at det er svært at få øje på andet 🙁 det er sådan en skam, når godt bloggere pludselig falder i allesammen ved at skrive sponsorerede indlæg konstant. En blog er ment som et personligt sted, en form for dagbog, men efterhånden bliver de fleste gode blogs til reklameplatforme. Øv.

  Rigtig god dag til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F konkurrence