Er det noget med os kvinder, eller er det bare mig?

Sommer lagkage og en vinder

060Sidste weekend holdt vi fødselsdag for svigermor. Jeg havde fået en dejlig syrensaft af vores naboer, som jeg brugte til at gøre bundene bløde. Jeg lavede en citroncreme med friskpresset citronjuice. På toppen smeltede jeg hvid chokolade, og i siderne kom jeg flødeskum rørt op med vanilje til sidst pyntede jeg med friske hindbær. Vi fik kagen mens Konrad sov til middag, og jeg tror den var et hit. Jeg syntes den var frisk, let og sommerlig.

061064058På denne skønne Grundlovsdag vil jeg også gerne give en af jer en lille gave, og vinderen af det smukke armbånd fra ZÖL, blev MIA:) Du må gerne sende mig en mail med din adresse, så sørger jeg for du får det smukke armbånd sendt hjem.

11 kommentarer

 • S

  Kagen lyder så lækker! Vil du ikke smide en mere præcis opskrift herind? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah

  Det er ikke grundlovsdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er sød! Husker for noget tid siden du skrev glædelig 1. søndag i advent – og nu skriver du ‘ på denne Grundlovsdag..’ på Kr. Himmelfartsdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm. Ser sååå godt ud! Bliver helt kagesulten:p

  Andreabellek.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det er først grundlovsdag d. 5. juni. I dag er det Kristi himmelfartsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg er forvirret :-). Grundlovsdag er næste uge, du mener vel kristi himmelfarts dag, ik? 😀 Eller så tror jeg ikke jeg helt forstår hvad du mener (Måske vil du lave en konkurrence på Grundlovsdag??)? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Blansvej 24

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Søde – husk det er først Grundlovs dag den 5. juni – denne dag er det også fars dag – måske kender du en far, der skal forkæles? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Syntes ikke der er en Mie blandt besvarelserne til konkurrencen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mia
   27. maj 2014 kl. 19:26
   Hvor er den bare fin krydser fingre og tusind tak for en dejlig blog

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Nej hvor fantastisk jeg vandt 😉 men jeg kan simpelhen ikke finde din mail kan jeg få dig til at skrive den? Mvh. Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det noget med os kvinder, eller er det bare mig?