Blogloving loving

Om at sige nej til at blogge…

Det har altid været vigtigt for mig, at kunne se mig selv i spejlet når jeg har blogget. Jeg skriver ikke om produkter, jeg ikke kan stå inde for og jeg kunne aldrig drømme om, at skrive om noget jeg ikke selv har prøvet, eller bryder mig om! Jeg ved at mange har en mening om sponsorerede indlæg, og det har jeg fuld forståelse for.

Men men men… den anden dag sagde jeg ja til at skrive et sponsoret indlæg, jeg fik tilsendt produktet, men da betingelserne for indlæget blev sendt på mail, stejlede jeg… Jeg skulle bede jer om at tilmelde jer en hjemmeside, hvor I skulle betale for at prøve produktet, og hvis I ikke huskede at melde det fra, ville der automatisk komme en regning til jer. Jeg ved, at jeg havde sagt ja tak til indlæget, og jeg hader at bakke ud af en aftale. MEN jeg kunne slet ikke stå inde for markedsføringsmetoden, og jeg føler at jeg har et ansvar overfor jer læsere. Jeg kan se at andre bloggere har valgt at skrive om produktet, og jeg skriver ikke dette indlæg for at være hellig eller bedrevidende. Jeg skriver dette indlæg for at fortælle jer, at her på bloggen, vil jeg meget gerne anbefale jer produkter, oplevelser, mad og andre gode sager, alt sammen noget jeg kan stå inde for, og som er helt op til jer om I vil følge.

Det var bare mine tanker, og jeg vil gerne høre hvis nogen af jer har kommentarer til det, eller bare gerne vil dele jeres mening.

043

6 kommentarer

 • Sarah

  Det skulle vel aldrig være de famøse barberskrabere der er tale om? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak fordi du ikke presser citronen unødigt.

  Det er absolut beundringsværdigt at du hellere vil skuffe en lettere lurvet marketings-afdeling end dine letpåvirkelige læsere.

  Jeg kan godt forstå hvorfor at din mand og din søn er stolte af dig <3

  Knus

  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Dét er virkelig god stil!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mette; du er sej!
  Jeg har selv undret mig lidt over denne kampagnen på de andre blogs, og synes lidt, at den snyder læserne. Tak for din ærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak tak tak fordi du stiller dig kritisk overfor den slags! Sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror folk virkeligt, at de kan få bloggere til hvad som helst? Hvad sker der lige!!!???!!!!

  Og hatten af for at du står ved din etik og moral! Godt gået.

  Så kan de lære det, kan de! 😉

  Knus Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogloving loving