Konkurrence ZÖL armbånd

Når børn er fyldt med kærlighed

093Konrad er blev syg. Han har mellemørebetændelse igen igen igen, og det er så synd for ham. Jeg vil nu give ham, at han er tapper. Han brokker sig ikke, og udover feber, er det eneste tegn at han er mere kærlig. Åh det er nu så hyggeligt at være mor til et sygt barn (nogle gange:). Han vil sidde hos mig hele tiden, nusser min kind, og holder om mig. Han er så kærlig og jeg nyder nu de ekstra kys og kram jeg får. I går faldt han i søvn i mine arme i vores seng, han holdt mig så sødt i hånden, og jeg var ved at revne af kærlighed (der ligger et billede af det på Insta). I dag har jeg fri og har bare droppet event, frokost og træning, og nu handler det bare om Konrad. Han har fået en GRAVKO, som han elsker at sige, og nu ligger gravkoen og Konrad og sover en lille lur, inden vi skal til lægen. Jeg håber I har en dejlig dag, og så vil jeg herfra bare nyde mit lille puttebarn. (billeder er fra vores tur til Knuthenborg).

112109

 

5 kommentarer

 • Andrea

  Hej 🙂 skønne billeder 🙂
  God bedring til ham.
  Kh Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej min søn der er jævnaldrende med din Konrad fik lagt dræn for ca. 3 måneder siden og det var bare en beslutning vi glade for vi tog. Han fik nemlig tit noget med ørene når han var forkølet. Plus vi er ikke sikre på om det gik udover hans tale og nu er det i hvert fald ikke til nogen hindring. Vi brugte en god ørelæge inde i rådhusstræde. Du behøver ingen henvisning. Han gav sig god tid med at se vores søns problematik med ørene an. Han lavede ikke nogen forhastede operation med dræn før vi var sikre. Held og lykke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for din kommentar❤️ det er helt det samme med Konrad. Hans får stadig mellemørebetændelse men de er ikke lige så slemme som før:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg faldt lige over dit indlæg og stakkels konrad!
  Jeg læser sundhedsfremme på uni og har længe interesseret mig for hvordan kost/træning/kosttilskud påvirker kroppen i positiv såvel som negativ retning. Derfor har jeg lyst til at fortælle dig at rigtig mange børn (og voksne) ikke kan tåle mælkeprodukter og kornprodukter -særligt gluten. Hvis børn (og voksne) alligevel spiser mælkeprodukter og gluten – måske fordi de ikke er klar over at de er sensitive overfor det – viser sig rigtig ofte ved betændelsestilstande i kroppen, eksempelvis mellemørebetændelse. Hvis du har brug for en dygtig behandler som kan hjælpe jer kan jeg anbefale Umahro Cadogan (find ham evt. på Facebook) som er professor i funktionel medicin men til at starte med kan i forsøge jer med at skære mælkeprodukter og gluten (evt. kornprodukter generelt) ud af hans kost. Måske kan det i sig selv gøre at han i fremtiden slipper for betændelsestilstande!
  Alt held og lykke til dig, smukke kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for de gode tips, jeg har faktisk hørt om det før, og at det tager 8 uger uden mælk før man kan se resultatet. Det kan være vi skal teste det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence ZÖL armbånd