Nyd solen

Mini politimand…

021Konrad skulle først have haft en politibil, når han fylder to år til sommer, men så fandt jeg en hjemmeside hvor den var så billig, at jeg bare måtte bestille den med det samme, og så kunne jeg selvfølgelig ikke vente til hans fødselsdag med at give ham den! Jeg har aldrig set en større lykke i hans små børneøjne, som da han så sin nye seje bil for første gang. Han drøner rundt og siger WIUUU WIUUUU. Han er bare så sej på den, og så gør det jo heller ikke noget at den klæder vores sort hvide stue, bedre end den orange plastik bil han havde. Alle er glade for den, og siden vi har fået den, løber alle børn der besøger os, over til den som det første. Hvad er det med politi, børn elsker dem, og nogle mødre (selvfølgelig ikke mig honey;) syntes heller ikke der er noget bedre end en politimand…037035011

Jeg fandt bilen her, og jeg har aldrig set den så billig før, normalt koster den over 1000kr, men jeg fik den til lang mindre. og sparede yderligere 5% fordi jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev, og der var fri fragt(den kom dagen efter). De har så mange fine både til drenge og piger, så måske et tip til dem der kan vente til fødselsdagen:) Rigtig god dag fra os på politigården.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyd solen