Med pølsehorn som kasteskyts

Fars dag konkurrence

Snart er det fars dag, og det må vi ikke glemme. Men hvad skal man lige give sin far? Det skal I slet ikke bekymre jer om, for tre af jer kan vinde gaven til far her på bloggen, og få den sendt direkte til ham på dagen. Det er da en god konkurrence. Hvad skal Far (eller faren til jeres børn) så have? Han skal da have en god flaske Glenfiddich 15 års whisky.

Glenfiddich_8328_Original-1Fars dag blev skabt tilbage i 1910 i USA af frk. Dodd fra Spokane i Washington. Hun ønskede at takke sin far – og fandt inspiration i mors dag, som blev introduceret nogle år tidligere – ligeledes i USA.

Fars dag kom til Danmark lidt senere, nemlig i 1935 og falder på Grundlovsdag den 5. juni.

Glenfiddich ønsker at fejre de kære fædre og udlodder derfor 3 flasker Glenfiddich 15 års. Hvad har din far (eller far til dine børn) gjort som har stor betydning for dig?

Del din historie og deltag i konkurrencen om en flaske Glenfiddich 15 års. Vinderne bliver fundet den 2 juni, og flasken bliver sendt direkte til FAR:)

20140528-115101.jpg

41 kommentarer

 • Freja

  Min far er min klippe, da jeg ikke har kontakt med min mor.
  Da han i 2007 blev alvorligt syg med to former for kræft og kæmpede for sit eget liv vidste jeg ikke om jeg ville klare de hårde måneder. Tanken om at skulle miste min bedste ven og ham der altid har støttet mig i mine skøre ideer, knuste mig.
  MEN papa var stærk og kæmpede sig tilbage til livet selvom lægerne allerede havde opgivet håbet. Jeg vidste at inde bag det grå ansigt lå den stærkeste person i denne verden og det beviste han.
  På min første arbejdsdag efter hans udskrivelse overraskede han mig med verdens smukkeste diamant halskæde. En halskæde der endnu ikke har forladt sin plads rundt om min hals. Den betyder alt for mig. OG beviser at min far er den bedste i verden, han tænker på andre selvom han selv kæmper nogle hårde kampe.
  Ham elsker jeg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min far er der bare altid for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Min far har altid været der for mig og er der altid for mig, og ikke mindst i denne sværere tid hvor jeg har haft brug for at blive kørt til og fra sygehuse. Her har min far altid stået klar til at tage med mig også selv om det betød at han skulle tage fri fra arbejde og køre 138 km ned til mig, for at hente mig, og køre mig på sygehuset som ligger yderlige 30 km væk, fra hvor jeg bor. Han står altid klar med en hjælpende hånd lige meget om han har tid eller ej. Han ved altid have han skal sige eller gøre når man er trist og ked af det. Min far sætter altid hans børn, svigerbørn og børnebørn før alt andet og gør alt for os alle. Min far er der altid for mig, mine søskende og min kæreste og jeg for ham <3 Jeg er fars lille pige og det vil jeg altid være. Derfor håber jeg min far vinder den ene whisky.

  Super fin konkurrence du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Min far er skotte, så det er jo åbenlyst at han skal forkæles med whiskey 🙂
  Min far er der altid for mig og er verdens mest hjælpsomme mand. Det sætter jeg stor pris på og det vil jeg vise ham ved at give ham sådan en gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  min far har hjulpet mig med at finde en lejlighed, det er jeg ham så taknemmelig for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inger

   Min datter (og kommende datters) far fortjener uden tvivl at blive én af de heldige vindere af den lækre whisky. Udover at have en stor passion for whiskey – så er han verdens bedste far, for vores lille pige. Han har vist en hel ny side af sig selv efter han blev far!

   Han har haft et tidskrævende job, men gået hjemme siden nytår. I denne periode er hans bånd til vores M blevet helt unikt – og det smelter vel enhver moders hjerte at se, hvor meget kærlighed der kan være mellem far og barn 🙂

   Jeg krydser fingre for, at han blir en af de heldige! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Min datter (og kommende datters) far fortjener uden tvivl at blive en af de heldige. Han har tidligere haft et krævende job, men gået hjemme siden nytår og gør alt for sin lille prinsesse. Han har vist en hel ny (læs: blød :-)) side af sig selv – og det varmer vel ethvert moderhjerte at se kærligheden mellem far og barn 🙂 Han vil med garanti blive lykkelig for den flotte gave d. 5. juni, så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Min datter (og kommende datters) far fortjener uden tvivl at blive én af de heldige vindere af den lækre whisky. Udover at have en stor passion for whiskey – så er han verdens bedste far, for vores lille pige. Han har vist en hel ny side af sig selv efter han blev far!

  Han har haft et tidskrævende job, men gået hjemme siden nytår. I denne periode er hans bånd til vores M blevet helt unikt – og det smelter vel enhver moders hjerte at se, hvor meget kærlighed der kan være mellem far og barn 🙂

  Jeg krydser fingre for, at han blir en af de heldige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Min datter (og kommende datters) far fortjener uden tvivl at blive én af de heldige vindere af den lækre whisky. Udover at have en stor passion for whiskey – så er han verdens bedste far, for vores lille pige. Han har vist en hel ny side af sig selv efter han blev far! 🙂

  Han har haft et tidskrævende job, men gået hjemme siden nytår. I denne periode er hans bånd til vores M blevet helt unikt – og det smelter vel enhver moders hjerte at se, hvor meget kærlighed der kan være mellem far og barn 🙂

  Jeg krydser fingre for, at han blir en af de heldige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg synes min mand, vores børns far skal have den..
  Han er der altid for vores drenge, lytter til dem, prøver at forstå dem og deres adfærd og er super støttende og altid til rådighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Min far fortjener gaven fordi han simpelthen stadig bare er den sejeste, efter 18 års kendskab til ham. Intet mindre, intet mere! Daddy O hele vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min far har om nogen haft den største betydning for hvordan jeg er blevet til den kvinde jeg er i dag. Jeg er efternøler med søstre der er 10 og 12 år ældre end mig. Jeg tror nok min far havde håbet på der endelig ville komme en dreng, men ud kom jeg altså og jeg har været en rigtig fars pige. Jeg har så mange minder omkring min barndom og ungdom med ham. Når vi sang “Jeg er en glad lille cowboy” mens jeg sad i badekaret, når vi tog på fisketur mens mine søstre og min mor var på shopping, når han med en stort drillende glimt i øjet kom snigende imod mig og sagde “deeet er vist længe siden vi har tumlet” og kildede og drillede så meget at min stemme næsten var hæs bagefter af at grine. Så kan min far altså sige ligesom Anders And :). Nu 20 år senere driller han børnebørnene med samme metoder og jeg glæder mig så meget til mine børn kan få glæde af det.
  Jeg håber virkelig at vinde for min far har om nogen fortjent at blive forkælet. Han er der bare altid og desværre kan jeg ikke være hos ham på farsdag pga. eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissKryger

  Min far er der altid for mig, hvis jeg har brug for ham – ligesom jeg er der for ham. Vi er meget tætte, og vi har altid lavet mange ting sammen – jeg er den dreng han aldrig fik 😉 Han har ført sin store passion for motorsport videre til mig (vi er så crazy, at vi kan finde på at stå op midt op natten for at se et løb, haha). Jeg er ham (og min mor selvfølgelig) meget taknemmelig fordi de har lært mig, at være mig selv og være ligeglad med, hvad andre tænker, og de har givet mig nogle gode værdier i livet. Jeg er stolt af, at han er MIN far (okay, også “lidt” min søsters), og jeg ved, hvor glad han ville blive for sådan en flaske til hans lille samling i baren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Vil nødigt spille for meget på følelser – men min far har gjort mange dejlige ting for mig gennem livet! Han har bidraget med mange røverhistorier, junglestier, støttet min svømme- og håndboldklub, tilbragt mange timer i kedelige håndbold- og svømmehaller for min skyld ! Men efter jeg i 2013 nedkom med en kronisk syg dreng – besluttede min far uden at tøve at kvitte jobbet for at aflaste mig og ikke mindst min søn. Vi kunne ikke have klaret hverdagen uden denne hjælp, så det er jeg ham evigt taknemlig for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min kære fader har gjort meget for mig.
  Det største er vel at han har købt en lejlighed til mig.
  Det er altså rart at have et godt sted at bo – og min husleje har været uændret i 13 år.
  Min altan er blevet udvidet til ca. 9 kvadratmeter, og jeg har fået et nyt, håndsnedkereret køkken.
  Så naturligvis fortjener han en god flaske whisky.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min Far er der altid for mig og mine søskende, og han sætter os altid før alt andet. Da min søster var alvorligt syg (hun har det heldigvis meget bedre nu) tog han orlov fra sit arbejde, så han kunne være hjemme og passe hende, og selvom jeg nu bor meget langt fra mine forældre, er han altid parat til at køre over og hente mig, hvis der er noget i vejen. Han er uden tvivl den bedste Far, jeg kan forestille mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min far fortjener virkelig lidt lækket til ganen. Blandt andet fordi han ALTID er der for mig.
  På trods af hans helbred, har han især de sidste 3 år været en kæmpe hjælp og støtte for mig, da jeg gennemgik en udfordrende og lidt hård tid. Det værdsætter jeg enormt meget. 🙂
  Min far er desværre i gennem de sidste 5 år blevet mere og mere syg, og har blandt andet overlevet to hjerte-blodpropper, en hjerteoperation, og for nyligt også et alvorligt ildebefindende. Det har taget hårdt på hele familien, og han håndterer bare det hele så flot.
  Derfor fortjener han virkelig at blive overrasket og forkælet med en lækker flaske Glenfiddich 15 års whisky, som et KÆMPE tak for alt det han (og min mor) gør for mig… men også fordi han ELSKER god whisky <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme er fars dag = bryllupsdag.
  Dvs vi har 4 års bryllupsdag på torsdag.. blomsterbryllup.. hvad finder man lige på til manden min?

  Okay.. whisky er måske ikke helt blomster, men den vil med garanti være en god gave alligevel.

  Har godt nok ikke nogle børn, men manden min er “far” til vores kat – det tæller vel også lidt? 🙂

  Om ikke andet, så vil manden have noget lækkert at byde _hans far_ på, når han kommer på besøg – og han siger bestemt ikke nej til en god whisky.. on the rocks! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Da jeg for et par år tilbage var syg af kræft og indlagt i Odense af flere lange omgange, kørte min min far hver evig eneste dag turen fra Esbjerg for at se til mig. Nogle dage kun for en 10 minutters snak og et kram inden jeg blev for træt. Det var så skønt at se frem til han besøg hver eftermiddag, når alt andet var trælst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber, det er okay, at jeg vælger min svigerfar her. Min svigerfar er en stor whiskey elsker, og jeg vil gerne glæde ham med denne flaske. Han er en god mad, der har accepteret mig fra dag 1 af og altid pjatter rundt med mig. Vi har begge en lidt dum humor i andres øjne, så vi kan more os godt sammen. Han er altid klar med et god råd og hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Min far har lige kæmpet sig ud af et mangeårigt spillemisbrug aka ludomani og er nu begyndt at gøre bod på nogen af de svigt som han har udsat omgivelserne for i den periode. Han fortjener lidt godt til gane for hans store indsat og villighed til at lægge “spilleriet” på hylden for familiens skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min mand får et par t-shirts. 1 fra hans søn fra et tidligere forhold og 1 fra vores dreng på 10 mdr.
  Min far får en grillbog der hedder Skøre grillerier – alle de ting du ikke vidste du kunne smide på grillen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Min far har været verdens bedste far! Væbnet med humor og et stort engagement har han skabt en fantastisk sjov og indholdsrig barndom for min søster og jeg. Humor kan løse selv de sværeste situationer og sorger op til et frugtbart springbræt mod noget nyt – – så er det nemmere at navigere i livet – det tager jeg videre til mine egne børn. Tak ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min far er en travl man men alligevel er han der altid når vi har brug for ham. Han er den person i verden jeg ser allermest op til. Jeg har altid været meget stolt over min far. Lige gyldigt hvad vil han altid være den sejeste far i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min far er en meget travl man, men trods det er han der altid for os når vi har brug for ham.
  Min far er den person i verden som jeg ser mest op til, jeg har altid været meget stolt over at have sådan en far.
  Ligegyldigt hvad vil han altid være den sejeste far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han har – sammen med min mor – beriget mit liv med 9 fantastiske, smukke søskende.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  I dag har jeg været til eksamen i mundtlig fysik, og jeg har læst intenst med min far i 6 dage. Det resulterede så i et 12 tal! Jeg vil derfor rigtig gerne takke ham, for at han gad læse med mig, så jeg forstod det hele, for det er jo nærmest han skyld, jeg fik 12. Derfor vil jeg virkelig gerne give ham den whiskey, fordi han også bare elsker whiskey;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min far er den sejeste i verden! Og det har jeg syntes siden jeg var helt lille. Når jeg engang får børn håber jeg på at blive en lige så sej forælder som ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min far var fantastisk til at have mig med i alt hvad han lavede da jeg var barn 🙂 så mange af mine bedste minder handler om havearbejde, tapet og den slags hverdagsting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og mine børns far er ham der står bag mig når jeg svajer i vinden og han sørger for at gribe mig inden jeg vælter og samle mig op når det er nødvendigt. Jeg har været syg med kræft og har sclerose og fik en psykose da vores ældste var 3 uger, så han har vist hvor skide stærk han er og har virkelig været på mange prøver…men er altid bestået og har elsket mig igennem utroligt mange ting ; ) Ham elsker jeg! KH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Jeg nominerer min søns far – fordi han synes at jeg er en fantastisk mor, også når jeg ikke er det.. Og det på trods af at vi ikke har været kærester i mere end 10 år..
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna D.

  Min far er en fantastisk mand. Jeg er stolt over at være hans datter, og ville glæde mig ved at kunne forkæle ham på torsdag – normalt plejer det nemlig at være omvendt 🙂
  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Dengang for mange år siden, hvor jeg som stor tøs huggede 3 pakker HubbaBubba-tyggegummi i Brugsen.
  Der blev ringet hjem. Far var hjemme. Mor var ikke.
  Og Far sladrede ALDRIG til Mor.

  Nej, jeg blev ikke kriminel af det. Jeg er faktisk fængselsbetjent på 15. år ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Ho Shun Olsen

  Min mor lider af en sindslidelse, så som barn har det ikke altid været let. Han har så altid været der for mig, når jeg havde behov for det og han har altid forstået mig og prøvede på at hjælpe mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Han er den bedste, han er der altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min far er ufatteligt sej.
  Han mistede alt hvad han ejede og havde for 4 år siden – banken tog hans butikker, hus og bil, men han har formået at bygge et nyt liv op, som fattig taxachauffør og fritidsmusiker – istedet for som stresset direktør.
  Jeg beundrer ham dybt og er meget stolt af den måde han har taget al modgang med åbent sind og livskraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Min far havde et slidsomt liv og lærte mig, at man kan klare alt. Det har jeg selv brugt mange gange og hjulpet mig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Min far kan alting. Selv nu hvor jeg selv har børn, har jeg stadig følelsen af bare at kunne spørge min far, hvordan man gør noget og han har svaret. Der er ikke den ting han ikke har fixet for mig. Det er en utrolig tryghed at have i sit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  min mand og vores 9 mdr alma´s far er bare den bedste. han lader mig arbejde og tager selv 5 mdr barsel udover det er han min bedste ven, kæreste og mand og almas bedste ven, idol og legekammerat
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] konkurrencen her og se vinderne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte Charlotte

  Han er jo MIN far! Bare derfor er han den bedste… Han har givet mig det bedste af sin humor, det bedste af sit udseende og det bedste af hans dejlige personlighed. :person_frowning: :94:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med pølsehorn som kasteskyts