Når børn er fyldt med kærlighed

Er det noget med os kvinder, eller er det bare mig?

002Kender I det, man har en hård dag. Ikke fordi der er sket noget, men bare fordi!? Sådan en dag har jeg i dag, måske er det fordi jeg er kvinde, måske er det fordi det er den tid, måske er det fordi jeg føler mig træt, måske er det fordi jeg er oppustet. Nej det er det ikke, det er bare en af de dage. Jeg har set mig sur på dagen, og har besluttet mig for at det er okay! Nogle gange syntes jeg bare det er okay at have en dårlig dag, fordi så kan jeg jo tydeligt se når dagene er gode. Giver det mening for andre end mig? Jeg har bare en dum dag, det er ikke noget med jeg lægger mig under dynen, og trækker den over hovedet, eller sidder og ser pigefilm mens jeg spiser ostepops. Nej det er bare en dum dag, er der andre der kender det? Jeg ved at jeg bare skal se ud på det smukke vejr, eller tænke på Konrad eller noget andet dejligt, og så får jeg det bedre, men nogle gange er det altså okay ikke at være den fødte optimist ikke?

5 kommentarer

 • S

  Jo, helt sikkert! Sådan er det bare, og det er bedre bare at acceptere det. Man skal bare huske at man har en dårlig dag, og ikke et dårligt liv 🙂
  Jeg har faktisk et spørgsmål jeg længe har overvejet at spørge dig om, men nogle gange er det enormt svært at formulere rigtigt. Det er egentligt et ønske til et indlæg på din blog. Har du altid været så optimistisk og positiv, eller er det noget du har “lært”? I så fald, hvordan ? Jeg ved ikke om du forstår mit spørgsmål, men jeg ville elske et indlæg som omhandler netop dét. Har du haft en dårlig periode/oplevelse, som fik dig til at indse at du skal nyde dit liv – eller har du altid bare været.. Glad? 🙂 Hvordan formår du at være så positiv 90% af din tid? Har du nogle gode råd, metoder eller lign du benytter dig af, som du vil dele? Det kunne være rigtig spændende at høre, og måske en chance for at “lære” dig lidt bedre at kende? 🙂
  Mvh en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Mette!
  Jeg kender det godt! Det tror jeg er meget normalt, eller det bilder jeg mig i hvert fald ind 🙂 Især i denne eksamenstid er der en del af de der dårlige dage med dårlige nerver, men det går jo alt sammen over igen 🙂 Og som du selv siger er det dejlige vejr i hvert fald en hjælp 🙂
  Kærlige tanker
  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Åh kære Frk. Vilstrup

  Du kan tro, jeg kender alt til, at have en dårlig dag. Ikke fordi der er sket noget skidt, manden er dum eller ungerne ikke hører efter:-) Men bare fordi, det er en dårlig dag…. Dem tror jeg, vi alle har ind i mellem. Det er i hvert tilfælde dejligt, at du også tør skrive om dem. Din blog er altid så dejligt positiv og livsbekræftende, så det er bare helt menneskeligt også her, at bekende kulør, og fortælle os læsere, at humøret en gang i mellen også driller hos dig.

  Med ønsket om, at du i morgen får en ny, dejlig dag fyldt med godt humør, og måske lidt solskin:-)

  Nico

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Uha det kender jeg også godt 😉 dejligt at høre jeg ikke er den eneste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig er det ok at have en dårlig dag. Og som du selv skriver, så er det måske netop tydeligere at se de gode dage, når man også af og til har dårlige af slagsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børn er fyldt med kærlighed