Et sjovt mad spil, hvor godt kender I mig?

påskefrokost 14 017Coop har lavet et nyt tiltag, som jeg syntes er super cool, og derfor har jeg valgt at skrive lidt om det. De vil gerne høre hvad forbrugerne efterspørger, og det kan jeg godt lide. De viser en ansvarlighed overfor fødevarer og forbrug, så de ikke bestiller en masse varer hjem, som slet ikke er efterspurgt af forbrugerne. Er man til økologisk, Danske varer eller noget helt andet?

coopDer er kommet en Facebook spil fra Coop, hvor man vælger 3 af 8 varegrupper, man ønsker mere af i butikken. Når man har valgt de tre kategorier, deles dette på egen Facebook-side, hvor andre så kan gætte, hvilke tre ting man har valgt (man får vist fem mulige). Det er lidt sjovt om I kan gætte hvad jeg har valgt, se mere på min Facebook lige her. I kan selvfølgelig også lave en selv, og se om jeres venner kan gætte hvad I har valgt. I kan finde appen her.påskefrokost 14 016

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend billeder