Påske ferie

Påskesjov for børn

086Det bedste ved påsken har altid været æggejagten, først da vi selv fik børn stoppede vi med at finde æg hos min venindes mormor. Nu er det endelig blevet tid til æggejagt igen. På torsdag kommer nogle venner til påskefrokost, og jeg vil overraske vores børn med en jagt i haven. Jeg har fundet nogle æg frem, og dem kommer jeg rosinpakker i. Derudover har jeg købt lidt chokolade æg og harer som de skal finde i hele haven. Jeg glæder mig sådan til at se Konrad, og de andre børn lede haven igennem. Hold op hvor er det fantastisk at nu er det vores tur til at starte traditioner for vores børn. Jeg elsker det:) Hvis andre ikke kender denne leg, er det måske en hyggelig tradition at indføre, det har altid været højdepunktet for mig, og jeg er sikker på Konrad også vil elske det.

087089

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske ferie