Bon bon land

My favorite summer stuff

105Jeg har samlet et par af mine summer musthaves. Jeg bruger ikke meget sminke om sommeren. Jeg elsker den naturlige glød, og vil helst bare fremhæve den. Jeg bruger en creme som jeg lige har lært at kende den hedder Miracle Cream og gør at hudtonen bliver helt ensartet og fin, faktisk som en omgang photoshop på tube. Den kan købes i Matas. For at fremhæve kindben og amorbuen bruger jeg en smule cremet øjenskygge, som jeg lægger under øjenbryn, på kindbenet og lidt på læberne. Det bliver så fint, men man må endelig ikke bruge for meget, så det ligner noget fra 90érne, den er på tilbud lige her. På læberne slutter jeg af med en læbe promade med sød sommersmag, den er udsolgt her, men kan sikkert også findes i Matas. Under armene bruger jeg en ny Dove som bare dufter af sommer, og så behøver jeg ikke bruge parfume, den kan findes i Netto, matas eller andre supermarkeder. Sommer jeg er klar til dig:)

108107106

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bon bon land