Elsker sommer

Maxi lykke

027Hvorfor er det bare så dejligt, når solen er fremme. Jeg kan slet ikke få armene ned, og jeg er bare lidt mere lykkelig, når sommeren lander i Danmark. Jeg har så meget energi og er bare fyldt med overskud. Jeg kan mærke at vejret påvirker mig, og det er næsten ikke til at klare, hvis det dårlige vejr kommer igen. Jeg tager som sædvanlig en tur til Kina i aften, og jeg skal have min nye kjole og sandaler med, som jeg har investeret i inden for de sidste par uger. Jeg er vild med maxi kjoler, og leder med lys og lygte efter en hvid, så hvis I har set en fin etsted, må I meget gerne sende et link. Jeg ønsker jer alle en dejlig solskinds dag, og håber I er lige så glade og lykkelige som mig:)

maxiKjole Vila og sandaler fra Aldo

7 kommentarer

 • Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er den bare flot til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Mette..
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har på ?!
  Vi er nogen lunde samme højde og drøjde, men har det lidt svært med vila. Somme tider skal jeg bruge S andre gange M. Faldt over din blog ved et tilfælde sidste år, da jeg søgte på Lisbeth Dahl porcelæn og så poppede der et blogindlæg op med Konrads fødselsdag. Det læste jeg og har læst din blog siden. Så tak for nogle gode indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Mette.
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har på ?!
  Vi er nogen lunde samme højde og drøjde, men jeg har det lidt svært med vila. Somme tider bruger jeg S andre gange M. Tak for en god blog og rigtig god 1 maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg fik den i en m, da s var udsolgt. Men tror begge størrelser er fine. Tak fo de søde ord og rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Mette . Tak for svar
  Har set en rigtig fin og feminin hvid maxi kjole med fast bærestykke over brystet og flæser i lag på lag hele vejen ned. Du kan købe den i Lyngby i ide nyt. ( den er lidt dyr ) 1600 kr ,men så fin….måske det var noget ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg må til Lyngby så snart jeg er hjemme fra Kina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker sommer