Mine nye yndlings vino

Make it rain

20140427-092403.jpg
Her hjemme elsker vi selvfølgelig det dejlige vejr, vi elsker at være ude hele dagen. Men mere end noget andet elsker Konrad at hoppe i en PYT som han så fint kalder vandpytter. Han kan få timer til at gå med det, og ham er ikke til at få ind, når regnen har efterladt sine spor. Når han kommer med sine gummistøvler, er han næsten ikke til at stå for. Jeg har fundet ham nye til ingen penge i Bilka, og de er allerede et stort hit. Så må vi lave en pyt med haveslangen, for det dejlige vejr beholder vi altså:) rigtig god søndag fra os til jer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye yndlings vino