Jeg gjorde det...

Haps haps påske snaps

015Jeg har aldrig været den store fan af snaps, men til jul lavede jeg en snaps, som blev det største hit. Jeg kunne faktisk godt selv lide den, og jeg syntes det er en hyggelig tradition, med en snaps til højtider. Så nu har jeg sat mig for at jeg altid vil lave “årets” påske og jule snaps. Til jul lavede jeg en citrus udgave, og til påske har jeg i dag lavet en lakrids/vanilje og chili snaps. Hvis andre skulle have lyst til at lave min snaps skal du bruge.

018 Frk. Vilstrups påske snaps 2014

1. Klar Brøndum snaps (den tager bedst smag)

2. En tsk Johan Bulow lakrids pulver

3. Frisk eller tørret chili (jeg har brugt 6 små tørrede)

4. En hel stang vanilje

Hvis I laver den nu, er den klar til påske, men kan også holde helt til jul, hvis man vil lave ekstra. Jeg lover den er meget pigevenlig, og det er et sikkert hit at have en snaps med til påskefrokosten.

017016015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det...