My favorite summer stuff

Elsker sommer

089

Der er bare ikke noget bedre end sommer. Hver dag bringer noget uventet og dejligt med sig. Alle er uforudsigelige, og jeg elsker at man bare mødes, griller med venner, og lader børnene blive sent oppe. Sommeren er bare noget helt særligt, og den byder på glæde, smil og hygge uden at det er aftalt. Har I det også sådan når solen kommer frem? I dag kom vores genboer over, vi åbnede en flaske bobler, og da klokken blev seks sad alle børnene i køkkenet med Ramasjang, spiste pasta med kødsauce, mens “menerne” fik et par øl i haven. Jeg elsker bare at sådan noget opstår ud af det blå, og det ikke er noget med “vi må også finde en dag snart”… Konrad faldt i søvn til børnene der løb på gangen fyldt med en masse bonbon slik, og de voksne der grinte i haven. Der er da sommer når det er bedst…

Glædelig forsommer nyder I den også?

1 kommentar

  • Forsommeren er jo fantastisk 😀 Er helt trist ved tanken om, at der måske dukker en overskyet og kold dag op lige om hjørnet!
    Jeg har besøg af en kammerat fra USA i disse dage, og det er skønt at kunne nyde aftenerne med en kold øl mens man sidder på en bænk ved søerne og sludre om alt og intet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite summer stuff