Karl Lagerfeldt laver en parfume...

What a weekend

Jeg har haft en skøn weekend med en masse børne events. Derudover var vi i går til en middag hos vores naboer, så har haft lidt ondt i hovedet i dag. Det har været den mest fantastiske weekend, det her med sommertid og det dejlige vejr, det er lige mig. Jeg føler mig så heldig over at have en have, og nogle søde naboer hvor børnene bare løber frem og tilbage hos hinanden, jeg er sikker på det bliver den bedste sommer i mange år. Håber i også har nydt weekenden og det skønne vejr.

20140330-155144.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karl Lagerfeldt laver en parfume...