Ferie hilsner

Spanien, sommer og sol

 

P1030351

Så er vi tilbage efter en skøn ferie. Det har været så fantastisk at kunne hoppe i sommertøjet, og se Konrad ude uden flyverdragt, men med bare fødder i sand og græs. Det var første gang Konrad har været ude og flyve, og måske tænker I, at det er underligt når jeg nu er stewardesse, men med Konrad øre, har det bare ikke været en mulighed, og når jeg endelig har fri, syntes jeg ikke jeg vil bruge mere tid i et fly. Men til dem af jer der skal ud og rejse med jeres små, for første gang vil jeg gerne lave et indlæg om gode råd, både fra en prof flyvende, men også som mor på farten.

4 kommentarer

 • Maj

  Åh ja, sol og sommer – det drømmer jeg i den grad om i disse dage…

  Du må hellere end gerne komme med en guide, vi skal ud og flyve med T til sommer, og der er han omtrent samme alder som Konrad, så alle gode råd modtages med kyshånd!!! Må indrømme, at jeg er en smule nervøs for den flyvetur… Satser på at vi kan tage en afgang der passer med hans lur, det ville være det mest optimale, men vi ved jo alle, hvordan det er med de børn 😉

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det dog dejligt ud – jeg kunne godt lige trænge til en ferie med sol lige på!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regina

  Hej Mette,
  Først vil jeg sige tusind tak fordi du laver sådan en fantastisk blog – Jeg er en af dine trofaste læsere som tit er inde for at se om du har lavet nye indlæg 🙂
  Jeg er rigtig glad for at du har lavet et indlæg omkring at flyve med små børn.. Kunne du evt. også give nogle fif til hvis man skal ud og flyve som gravid både når man skal flyve langt men også korte ture på et par timer? Er der evt. noget man skal særlig obs. på, oplyse flyselskabet og lign? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for de søde ord. Når man skal flyve som gravid er det vigtigste at passe på sig selv. Jeg fløj til Nice da jeg var over halvvejs, og jeg troede jeg skule føde i luften, Konrad hoppede rundt. Du skal drikke en masse vand, få gået rundt og hæve benene. Så er jeg sikker på det skal gå godt, og så må du passe på dig selv og maven. Rigtig god ferie:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie hilsner