Første flyrejse med barn

Bloggen fylder 3 år

20140317-124941.jpg
Tænk engang at det nu er tre år siden, jeg sad i mit køkken i Brumleby på Østerbro og startede Frk. Vilstrup. Jeg startede den fordi jeg elskede at dele ud af rejse tips, træning og kost. Det første år rejste jeg verden rundt med Kasper, trænede 4 gange om ugen og gik meget op i min kost og champagne.

2 år blev jeg gravid og så handlede hele mit liv, og selvfølgelig bloggen om det.

Det 3 år kom jeg tilbage på jobbet og min baby, blev en lille dreng. Jeg får ikke trænet mere, og champagnen kunne jeg altid godt bruge mere af.

Men rejsen her på bloggen har været så sjov, og det har været fantastisk at dele med alle jer. Jeg elsker bloggen, og jeg er så taknemmelig for at I vil følge med i mit og nu vores liv. Tak fordi I er så positive, jeg håber I har lyst til at følge med endnu et år?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første flyrejse med barn